مراحل:
- گام 1ابتدا ژله توت فرنگی را درست می کنیم.
- گام 2ژله را در یک لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم. سپس یک لیوان آب سرد می ریزیم.
- گام 3ژله را در لیوان میریزیم و به صورت مایل داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
- گام 4سپس شیر و شکر و وانیل و نشاسته ذرت و آرد را باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم.
- گام 5زمانی که شروع به جوشیدن کرد خامه را اضافه کنید. (میی توانید کمی رنگ صورتی در مواد بریزید).
- گام 6خوب هم میزنیم تا موادمون کاملا مخلوط شود و مثل فرنی غلیظ شود.
- گام 7حرارت را خاموش می کنیم و میگذاریم سرد شود.
- گام 8در نهایت روی ژله می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا ببندد.
- گام 9مقدار شکر بستگی به ذائقه ی خودتان دارد میتوانید بیشتر بریزید.