منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب سرداشی
  • کباب سرداشی

توضیحات

کباب سرداشی، یکی از انواع غذاهای سنتی استان همدان می باشد. البته این کباب اصیل ابتدا در داخل تنور سنگی و یا ظرف ‌های رویی طبخ می ‌شد که البته طعم و عطر خاص و منحصر به فردی داشت. اسم این نوع کباب نیز به خاطر روش طبخ آن بود. در واقع در گذشته ابتدا افراد مواد لازم این نوع کباب را در منزل تهیه و برای طبخ آن را به محل ‌های نانوایی می بردند تا آن را در تنور طبخ نماید. از این رو اسم این نوع کباب در همدان، به عنوان «سر داش» معروف و مشهور شده است.
کباب سرداشی شباهت بسیاری به غذای کباب تابه ای نیز دارد و شاید بتوان تفاوت آن را در مواد اولیه سیب زمینی و همچنین روش طبخ آن در فر دانست. مواد اولیه برای تهیه و طبخ این نوع کباب خیلی ساده و دردسترس می باشد و همچنین به راحتی و در کمترین زمان در منزل آماده می شود. پیشنهاد می کنیم که این کباب معروف شهر همدان را در منزل تهیه و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
از دیگر انواع کباب خوشمزه و راحت می توان به ساج کباب، کباب تابه ای در فر، جوجه کباب فرانسه، جوجه کباب حلزونی، کباب بختیاری، کباب بلغاری، کباب ژاپنی، کباب علی نازیک، آدانا کباب و کباب ترش اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا ۲ عدد از سیب زمینی و پیازها را پوست گرفته و بشویید.
  • گام 2سپس در یک ظرف آن ها را ریر رنده کنید.
  • گام 3گوشت چرخ شده را به مواد ظرف اضافه و مواد را خوب ورز دهید.
  • گام 4سپس ادویه ها را نیز اضافه و مجددا مواد را مخلوط کنید.
  • گام 5سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و مخلوط کباب را در سینی ریخته و پخش کنید.
  • گام 6سپس ۱ عدد سیب زمینی باقی مانده و گوجه فرنگی و فلفل سبز را حلقه حلقه برش داده و بر روی مواد کباب بچینید.
  • گام 7فر را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد تنظیم و به مدت یک تا یک ساعت و ربع در داخل فر قرار دهید تا کاملا مغز پخت شود.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۳ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • فلفل سبز: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir