کباب ساتای مرغ

شام , کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب ساتای مرغ
  • کباب ساتای مرغ
  • کباب ساتای مرغ
کباب ساتای مرغ
  • کباب ساتای مرغ
  • کباب ساتای مرغ

توضیحات

کباب ساتای مرغ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و عالی استوایی می باشد. ساتای (Satay) در اصل به معنای غذایی است که از گوشت قرمز و یا سفید تهیه شده و به همراه یک سس مخصوص مزه دار و سرو می شود. طبخ این کباب خوشمزه و خوش عطر بسیار راحت و آسان بوده و می توانید آن را با هر نوع سس مورد نظر خود چون سس چیلی، سس گوجه و ریحان، سس بادام زمینی و… نیز میل کنید.

کباب ساتای مرغ تایلندی را می توانید به همراه پلو زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید. این کباب خوشمزه و متفاوت که با انواع ادویه های خوش عطر طعم دار شده است، یک غذای عالی و باب سلیقه همه افراد خواهد بود که از طعم و عطر آن لذت خواهند بود.

از انواع دیگر کباب می‌توان به کباب سرداشی، ساج کباب، شیش کباب، کباب تابه ای در فر، جوجه کباب حلزونی، جوجه کباب فرانسه، کباب بختیاری، کباب بلغاری، کباب ژاپنی، کباب علی نازیک، کباب کوبیده و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1سینه مرغ را در اندازه های متوسط خرد کنید.
  • گام 2در یک کاسه مواد زیره سیاه، تخم گشنیز و سس سویا را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 3سپس آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس کباب اضافه و مواد را هم بزنید.
  • گام 4در آخر نیز ادویه ‌ها را افزوده و مخلوط کنید.
  • گام 5سینه مرغ خرد شده را داخل مواد سس ریخته و کاملاً مخلوط نمایید.
  • گام 6ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ ها کاملا مزه دار شوند.
  • گام 7سپس مرغ ها را به سیخ بزنید و آماده کنید.
  • گام 8در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و مرغ ها را با حرارت ملایم بپزید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • لیموترش: ۱ عدد
  • سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir