کاپ کیک ولنتاین

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین
  • کاپ کیک ولنتاین

توضیحات

کاپ کیک ولنتاین از آن دسته کیک هایی ست که کلاً برای این روز تهیه می شود و تقریبا تمام اِلمان های مورد نیاز این روز را دارا می باشد.همان طور که می دانید کاپ کیک علاقه مندان زیادی دارد.کاپ کیک مورد نظر به دلیل رنگ قرمزی که دارد بسیار مناسب این روز است البته مدل های دیگری هم وجود دارد مانند کاپ کیک ساده ، وانیلی و … ولی خوب رنگ قرمز این کیک علاقه مندان خاص خود را دارد.
همان طور که می دانید نام دیگر کاپ کیک ، مافین است .این کیک در واقع ریشه ای اِمریکایی دارد و در آنجا به کیک فنجانی معروف است و علت آن هم این است که معمولا در کاغذ های کوچک یک نفره مواد را ریخته و پخته می شود که شبیه فنجان است.در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته می‌شود.

در اینجا می خواهیم شما را با یک دسر جذاب دیگری برای این شب آشنا کنیم و آن هم بستنی سرخ شده است و در ادامه به شما پبشنهاد می کنم که از صفحه کیک با روکش ژله نیز دیدن فرمایید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا 30 دقیقه به حال خود باشند.
  • گام 2فر را با درجه 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم و سینی را برای پختن کیک آماده کرده و کنار میگذاریم.
  • گام 3در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، 4/3 نمک را با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 4کاسه را کنار گذاشته و در یک کاسه بزرگتر کره را برای 30 ثانیه ای می گذاریم تا آب شود.
  • گام 5سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر آنها را می زنیم تا کاملا یکدست شوند.
  • گام 6سپس اسانس رنگ را به مایه مان اضافه میکنیم.
  • گام 7حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
  • گام 8پس از اینکه مواد را هم زدیم و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،‌در یک ظرف حرارت میدهیم.
  • گام 9در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه می کنیم و آن را به خمیر آماده شده اضافه میکنیم.
  • گام 10آنقدر آنها را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.
  • گام 11خمیر را روی سینی که آماده کردیم پهن کرده و به شکلی که می خواهیم برش میدهیم.
  • گام 12دو سوم سینی را با شیرینی ها پر می کنیم.
  • گام 1315 تا 17 دقیقه ای می گذاریم تا بپزد.
  • گام 14پس از اینکه سینی را از فر درآوردیم می گذاریم به مدت 5 دقیقه تا سرد شود.
  • گام 15سپس شیرینی را از سینی در آورده و میگذاریم کاملا سرد شود.
  • گام 16تکه های شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین می کنیم و پس از آن روی آن را با خاک قند می پوشانیم.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : 3 عدد
  • کره : 3/4 فنجان
  • آرد : 3 فنجان سرپر
  • پودرکاکائو : 2 قاشق چایی خوری
  • شکر : 2 و 1/4 فنجان
  • وانیل : 1 و 1/2 قاشق چایی خوری
  • رنگ قرمز : 1 اسانس
  • بکینگ پودر : 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه : 1 و 1/2 قاشق چایی خوری
  • تکه های شکلات به صورت قلب : یه مقدار لازم
  • خاک قند : به مقدار لازم
  • نمک : 3/4 قاشق چایی خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir