منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی
  • ژله بستنی

توضیحات

ژله بستنی نوع دیگری از ژله است که طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد و ترفند خاصی هم ندارد. اما آنچه که آن را متفاوت می کند طعم و بافت آن است که باعث می شود علاقه مندان زیادی داشته باشد.ژله بستنی در واقع به این صورت است که شما به جای آن قسمت از طرز تهیه ژله که نیاز است آب سرد اضافه کنید بستنی می ریزید.بستنی نوعی دسر منجمد و مزه‌دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.بستنی دارای تنوع‌های گوناگونی است. مانند بستنی‌های سنتی، بستنی‌های ایتالیایی یا میوه‌ای، میلک شیک‌ها و بستنی‌های یخی.نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد می‌باشد. این بستنی همراه با خلال پسته و تکه‌های بزرگ خامه‌است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشته‌است. بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود. ایرانی‌ها استفاده از گلاب و زعفران را بر ثابت کننده‌ها ترجیح می‌دادند.پیش از این بستنی‌های سه رنگ در بسیاری از شهرها رواج داشت که رنگ زرد آن زعفرانی، سفید آن وانیلی و رنگ قهوه‌ای دارچینی بود که توسط استاد بستنی ساز این سه رنگ به هم چسبیده و در ظروف یک بار مصرف فروخته می‌شدند. در تهیه ژله بستنی معمولا از بستنی وانیلی استفاده می شود اما شما با توجه به نوع و طعم ژله می توانید بستنی هم طعم آن را انتخاب کنید و استفاده کنید. از انواع دیگر ژله می توان به : ژله لایه ای ، ژله هندوانه ، دسر طالبی و ژله خرده شیشه با قلب های رنگی نیز اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود ( فقط بستنی باید کمی نرم شود و نباید بیش از حد شل شود ) .
  • گام 2یک بسته پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم و روی حرارت بخار آب مواد را هم می زنیم تا ژله شفاف شود.
  • گام 3وقتی پودر ژله را در آب جوش حل کردیم نصف بستنی وانیلی را به آن اضافه و مخلوط می کنیم تا مواد صاف شوند .
  • گام 4سپس در قالب مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد. برای بستن ژله حدودا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.
  • گام 5بعد از اینکه لایه اول ژله خودش را گرفت ، بسته دوم ژله را مانند روشی که در بالا توضیح دادیم در آب جوش حل می کنیم و پس از مخلوط کردن با بستنی وانیلی روی لایه اول می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا دسر ما آماده شود.
  • گام 6در مرحله پایانی حداقل ژله را به مدت ۲ ساعت باید در یخچال قرار دهیم تا ژله آماده سرو شود.

مواد لازم:

  • ژله : ۲ بسته
  • بستنی وانیلی : ۱٫۵ عدد(حدود یک و نیم لیوان)
  • آب جوش : برای هر رنگ یک لیوان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir