پودینگ گلابی و زنجبیل

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل
  • پودینگ گلابی و زنجبیل

توضیحات

پودینگ گلابی و زنجبیل یک دسر اروپایی فوق العاده خوشمزه است. این دسر با گلابی، زنجبیل، کره و تخم مرغ آماده می شود. درست کردن آن بسیار راحت است و مدت زمان بسیار کمی می برد. انواع پودینگ ها را با استفاده از ژلاتین، شیر، شکر، نشاسته ذرت و میوهای مختلف درست می کنند.
پودینگ ها ظاهری شبیه به بلان مانژ و کاسترد دارند.
برای درست کردن پودینگ باید قالب را به وسیله کره چرب کنید. پوست پرتقال را رنده کرده و مربای زنجبیل را ریز خرد کنید. گلابی رو پوست بگیرید، قسمت‌ های اضافی آن را جدا کنید و بعد آن ها را به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌ متری خرد کنید.
دسر را یک ساعت پس از خوردن غذا سرو کنید. تا هم احساس سنگینی نکنید و هم به هضم بهتر غذایتان کمک شود. ترجیحا دسرهای خانگی را هم بعد از غذا مصرف کنید چرا که می توانید میزان قند و چربی آن ها را کنترل کنید. در دسرتان از انواع میوه ها و مغزها استفاده کنید. خوردن دسر بعد از غذا باعث جذب کالری اضافی می شود. مصرف زیاد شیرینی باعث پوسیدگی دندان می شود بنابراین سرو دسر بعد از غذا را چندان توصیه نمی کنیم. می توانید دسرها را به صورت میان وعده در طول روز مصرف کنید. بهتر است بعد از خوردن غذا، خوردن دسر، میوه و کیک ۳ ساعت به تأخیر انداخته شود.

از انواع دیگر دسر می توان به : شیرینی پف پفی ، سوفله شکلات ، کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی ، تارت آناناس و کیک کاسترد اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا دو کاغذ روغنی برای بالای پودینگ آماده کنید.
  • گام 2دو فنجان چای یا ظرف رامکین را سر و ته روی کاغذ ها قرار دهید.
  • گام 3دور تا دور آن را خط بکشید و سپس دایره ها را از داخل خط ببرید.
  • گام 4یک سمت کاغذها را با کره چرب کنید.
  • گام 5همینطور داخل فنجان‌ها ( یا رامکین ها) را نیز چرب کنید.
  • گام 6آرد، شکر، کره و تخم مرغ را در مخلوط کن ریخته و حسابی هم بزنید تا به شکل یک خمیر یکدست دربیایند.
  • گام 7زنجبیل را خرد کنید و اضافه کنید.
  • گام 8پوست پرتقال ها را نیز رنده ریز کنید و به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • گام 9پوست و هسته های گلابی را جدا کنید و آن ها را به تکه های 1 سانتیمتری خرد کنید.
  • گام 10مقداری شربت طلایی یا زنجبیل ته هر فنجان بریزید.
  • گام 11سپس هر فنجان را تا نیمه با گلابی های خرد شده پر کنید.
  • گام 12از خمیر به مقدار یکسان داخل فنجان بریزید و کاغذ روغنی بالای خمیر قرار داده و با یک فشار کوچک آن را بچسبانید.
  • گام 13فنجان های حاوی پودینگ را در ماکروفر قرار دهید و با بالاترین قدرت به مدت ۴ دقیقه بپزید.
  • گام 14خمیرها باید حالت اسفنجی پیدا کنند.
  • گام 15بعد از آماده شدن فنجان ها را برگردانید و دسر خوشمزه تان را نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • کره آب شده: 55 گرم
  • آرد مخمر دار: 55 گرم
  • شکر دانه ریز: 55 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • زنجبیل: 1 تکه
  • پرتقال: 1 عدد
  • گلابی رسیده: 1 عدد
  • شربت طلایی یا شربت زنجبیل: کمی

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir