منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما
  • پاستا آلانورما

توضیحات

پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می شود. این غذا را با استفاده از ادویه های مورد نظرتان می توانید فوق العاده خوش عطر و خوش طعم کنید.

فوت و فن تهیه پاستا آلانورما
– بادمجان ها را با پوست به صورت حبه ای خرد کرده و مدت زمان کوتاهی در مقداری آب و نمک قرار دهید. سپس آن ها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
– برای خوش عطر شدن غذا روغن زیتون و سیر رنده شده را در تابه بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
– بعد از اینکه پاستا آبکش شد به آن مقداری از سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بگیرد.

نکات مهم برای تهیه انواع پاستا و ماکارونی

-پیازها را درشت خرد نکنید. زیرا هم ظاهر زشتی به غذا می دهند و هم طعم آن را بدمزه می کنند.
– اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اولیه را دارید از ادویه هایی همچون فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زرد چوبه برای طعم دهی به غذا استفاده کنید.
– بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن گوجه‌ها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، می‌توانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیمو تازه به این سس هم می‌تواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوب‌تر بکند.

برای تهیه پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می شود که نوعی پنیر سخت است. گوارش و هضم این پنیر بسیار ساده است و بنابراین برای کودکان و سالمندان مناسب است. برای تهیه ۱ کیلوگرم پنیر پارمزان از ۲۴ کیلوگرم شیر تازه استفاده می شود بنابراین بسیار غنی و مغذی است.

از انواع دیگر پاستا می توان به : مک اند چیز با سس گوشت ، لازانیا زیتی ، پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک تابه 3 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
  • گام 2سپس پیازهای خرد شده را داخل آن کمی تفت می دهیم تا سبک شوند.
  • گام 3سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم.
  • گام 4گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
  • گام 5پاستا را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و قدری نمک اضافه می کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
  • گام 6در این حین، بادمجان های خرد شده را در تابه ای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.
  • گام 7پس از اینکه بادنجان ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می گذاریم تا روغن های اضافه آن گرفته شود.
  • گام 8سپس بادنجان ها را به سس اضافه می کنیم.
  • گام 9وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می کنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)
  • گام 10پاستا را در یک تابه می ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می ریزیم.
  • گام 11سپس آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
  • گام 12پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت ، آن را در بشقاب می کشیم و باقیمانده سس را روی آنها می ریزیم.
  • گام 13کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • پاستا تورتلینی(پاستا فرمی) : 450 گرم
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده : نصف یک پیاز(اسمال دایس شده)
  • سیر ریز خرد شده : 3 حبه
  • گوجه فرنگی ساطوری شده : 800 گرم(چاپ شده)
  • ریحان ساطوری شده : ¼ پیمانه(چاپ شده)
  • بادمجان خرد شده : 3 عدد کوچک(دایس متوسط)
  • روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • فلفل قرمز : به میزان لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده : 100 گرم
  • ریحان تازه : برای تزئین

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir