منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
واتروشکا
  • واتروشکا
  • واتروشکا
  • واتروشکا
واتروشکا
  • واتروشکا
  • واتروشکا
  • واتروشکا
واتروشکا
  • واتروشکا
  • واتروشکا
  • واتروشکا

توضیحات

واتروشکا یا نان پنیری یکی از معروف ترین نان ها و دسرهای کشور روسیه است که از دیر باز وجود داشته و در واقع یکی از دسرهای بسیار قدیمی این کشور محسوب می شود که طرز تهیه آن از قدیم تا به حال دستخوش تغییری نشده و طبق دستورهای مادربزرگ ها در این کشور تهیه می شود.این نان به عنوان یکی از لذیذترین دسرهای اسلاوی به شمار می رود.این شیرینی و یا حتی نان به گونه ایست که از یک خمیر گرد تشکیل شده است که وسط آن پنیر قرار دارد و گاهی از پوره میوه ها و کشمش هم در آن استفاده می شود.این شیرینی در روسیه و اروپای شرقی طرفداران بسیار دارد.در تهیه این نان بهتر است از پنیر محلی استفاده شود البته که می توانید از انواع دیگر پنیر همچون پنیر خامه ای نیز استفاده کنید اما پنیرهای معمولی و محلی طعم بهتری به این نان می دهند.پنیر یکی از گونه‌های لبنیات است که بطور گسترده‌ای در صدها نوع مختلف از شیر تهیه می‌شود. پنیر را از دَلَمَه‌شدن شیر، معمولاً شیر گاو، گاومیش، شتر٬بز و گوسفند تهیه می‌کنند.انواع پنیر را بر اساس ویژگی‌هایشان چند نوع دسته‌بندی مختلف می‌کنند از جمله نوع ترکیبات شیر، آنزیم مورد استفاده برای ترش‌کردن آن، رژیم غذایی حیوان، روش کار و میزان رطوبت پنیر.پنیر یک مادهٔ غذایی باستانی است که ریشه آن به دوران پیش از تاریخ بر می‌گردد. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی و در کجا اولین پنیر درست شده است، اما زمان‌های قدیم در مصر، یونان و روم باستان یک غذای محبوب بشمار می‌رفته است. اما بهترین سناریویی که برای تولید اولین پنیر قبول شده‌است به ۱۰٬۰۰۰ سال پیش در منطقه‌ای از خاورمیانه یا آسیا بر می‌گردد، جایی که چوپانان از شکم خالی بزها بجای وسیله‌ای برای حمل شیر تازه استفاده می‌کردند. در این حین آنزیم موجود در شکم خشک شده بز به همراه گرمای نور آفتاب بر شیر اثر کرده و باعث دلمه شدن آن می‌شود و آن را تبدیل به شیر بسته شده به همراه مایع پنیر می‌کند. گله داران این پنیر اولیه را از روی گرسنگی مصرف می‌کردند. از جمله انواع نان و شیرینی های دیگر می توان به :نان پنیر گردو ، نان یوخا ، نان پیاز از دسته نان ها و شیر برنج ، نان خرمایی و نان شکری از دسته شیرینی ها اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا آرد را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید.
  • گام 2مایه‌خمیر را در كاسه كوچكی بریزید.
  • گام 3نیمی از آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید.
  • گام 4رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه كنار بگذارید تا مایه‌خمیر ور بیاید.
  • گام 5حالا مایه‌خمیر، نمك، تخم‌مرغ‌ها، شكر و باقیمانده آب را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
  • گام 6خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود.(حدود 2 ساعت زمان می برد).
  • گام 7اكنون از خمیر ،توپ‌های ۶۰ گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید.
  • گام 8رویشان كره بمالید و وسطشان را سوراخ كنید.
  • گام 9در این مرحله مواد میانی که در قسمت مواد لازم گفته شد را با هم مخلوط کنید تا چیزی شبیه کرم به شما بدهد.
  • گام 10سپس مواد میانی به دست آمده را در این حفره‌ها بریزید و صبر كنید تا حجم خمیر بیشتر شود.
  • گام 11می توانید پس از ریختن مواد مقداری کشمش روی آنها بریزید.
  • گام 12در نهایت روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.

مواد لازم:

  • آرد : 500 گرم
  • مایه‌خمیر : 10 گرم
  • آب ولرم : 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
  • نمك : یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ : 2 عدد
  • شكر : 70 گرم
  • تخم‌مرغ‌همزده برای روی خمیر : 1 عدد
  • مواد لازم میانی:
  • پنیر محلی یا تازه : 500 گرم
  • خامه : 200 گرم
  • شكر : 100 گرم
  • تخم‌مرغ : 1 عدد
  • آرد : 1 قاشق چایخوری
  • وانیل : یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • کشمش : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir