توضیحات
نان همبرگر نوعی از نان های فانتزی ست که برای غذاهایی که پسوند برگر دارند به کار برده می شود.این نوع نان گرد است و معمولاً گوشت ها و مرغ های چرخ شده گرد در آن قرار داده می شوند و در واقع نوعی نان فانتزی محسوب می شود. نان های فانتزی به دلیل طعم تردی که دارند امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و اگر کسی بخواهد در خانه ساندویچ تهیه کند اکثر مواقع سعی می کند که ار نان ساندویچ و یا برگر استفاده کند. ما امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم که خودتان هم می توانید در خانه این نان خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید فقط چند نکته را باید رعایت کنید.مواد اولیه ای که انتخاب می کنید مقدارشان با هم همخوانی داشته باشد.میزان آرد تقریبی ست و باید به اندزه ای اضافه شود که خمیر به دست نچسبد پس آرد را کم کم اضافه کنید تا خیالتان راحت باشد.یکی دیگر از موارد خمیر مایه است.خمیرمایه مهمترین نقش را در فرآیند تهیه نان ایفا میکند. خمیرمایه با فرآیندی که به تخمیر معروف است، باعث پف کردن و ایجاد عطر، طعم و بافت فوقالعاده مطلوبی در نان میشود. خمیرمایه در حقیقت موجودات زنده تک سلولی به نام مخمر میباشند که برای فعالیت خود نیاز به غذا، رطوبت و دمای مناسب دارند. خمیرمایه پس از اضافه شدن به خمیر، فعال شده و شروع به فعالیت میکند. به این ترتیب که به کمک آنزیمهایی که تولید میکند، فرآیند تخمیر آغاز کرده و باعث تولید گاز میشود.این گاز در بین لایههای خمیر به دام افتاده و باعث پف کردن و سبک شدن بافت نان میشود. حتی در نانهایی که قند ساده ندارند، خمیرمایه قادر است با آنزیمهای خاصی، نشاسته موجود در آرد را به قندهای ساده تبدیل کند. در اثر فعالیت خمیرمایه و فرآیند تخمیر، علاوه بر گاز، ترکیبات جانبی دیگری نیز تولید میشود که در ایجاد عطر و طعم نان نقش دارند.خمیرمایههای خشک فوری، نسبت به خمیرمایههای خشک معمولی ریزتر و رنگ آن روشنتر میباشد. اندازه ریزتر دانهها باعث سهولت حل شدن خمیرمایه در مایعات میشود، بنابراین میتوان این نوع خمیرمایه را مستقیما با مواد اولیه خشک مخلوط کرد و نیازی به عمل آوری آن قبل از استفاده نیست، البته به شرطی که از تازگی آن اطمینان داشته باشید.مدت زمان نگهداری خمیرمایههای فوری اغلب یک سال است. باید توجه داشته باشید که تاریخ انقضای خمیرمایهها تا زمانی است که بستهبندی آنها باز نشده باشد و پس از باز شدن بسته بین ۱ تا ۳ روز باید مصرف گردد.از انواع دیگر نان ها می توان به : نان آچما ، نان باگت ، نان شیرین صبحانه و واتروشکا اشاره کرد.