نان همبرگر

نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر
  • نان همبرگر

توضیحات

نان همبرگر نوعی از نان های فانتزی ست که برای غذاهایی که پسوند برگر دارند به کار برده می شود.این نوع نان گرد است و معمولاً گوشت ها و مرغ های چرخ شده گرد در آن قرار داده می شوند و در واقع نوعی نان فانتزی محسوب می شود. نان های فانتزی به دلیل طعم تردی که دارند امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و اگر کسی بخواهد در خانه ساندویچ تهیه کند اکثر مواقع سعی می کند که ار نان ساندویچ و یا برگر استفاده کند. ما امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم که خودتان هم می توانید در خانه این نان خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید فقط چند نکته را باید رعایت کنید.مواد اولیه ای که انتخاب می کنید مقدارشان با هم همخوانی داشته باشد.میزان آرد تقریبی ست و باید به اندزه ای اضافه شود که خمیر به دست نچسبد پس آرد را کم کم اضافه کنید تا خیالتان راحت باشد.یکی دیگر از موارد خمیر مایه است.خمیر‌مایه مهم‌ترین نقش را در فرآیند تهیه نان ایفا می‌کند. خمیر‌مایه با فرآیندی که به تخمیر معروف است، باعث پف کردن و ایجاد عطر، طعم و بافت فوق‌العاده مطلوبی در نان می‌شود. خمیر‌مایه در حقیقت موجودات زنده تک‌ سلولی به نام مخمر می‌باشند که برای فعالیت خود نیاز به غذا، رطوبت و دمای مناسب دارند. خمیر‌مایه پس از اضافه شدن به خمیر، فعال شده و شروع به فعالیت می‌کند. به این ترتیب که به کمک آنزیم‌هایی که تولید می‌کند، فرآیند تخمیر آغاز کرده و باعث تولید گاز می‌شود.این گاز در بین لایه‌های خمیر به دام افتاده و باعث پف کردن و سبک شدن بافت نان می‌شود. حتی در نان‌هایی که قند ساده ندارند، خمیر‌مایه قادر است با آنزیم‌های خاصی، نشاسته موجود در آرد را به قند‌های ساده تبدیل کند. در اثر فعالیت خمیر‌مایه و فرآیند تخمیر، علاوه بر گاز، ترکیبات جانبی دیگری نیز تولید می‌شود که در ایجاد عطر و طعم نان نقش دارند.خمیر‌مایه‌های خشک فوری، نسبت به خمیر‌مایه‌های خشک معمولی ریز‌تر و رنگ آن روشن‌تر می‌باشد. اندازه ریز‌تر دانه‌ها باعث سهولت حل شدن خمیر‌مایه در مایعات می‌شود، بنابراین می‌توان این نوع خمیر‌مایه را مستقیما با مواد اولیه خشک مخلوط کرد و نیازی به عمل آوری آن قبل از استفاده نیست، البته به شرطی که از تازگی آن اطمینان داشته باشید.مدت زمان نگهداری خمیر‌مایه‌های فوری اغلب یک سال است. باید توجه داشته باشید که تاریخ انقضای خمیر‌مایه‌ها تا زمانی است که بسته‌بندی آن‌ها باز نشده باشد و پس از باز شدن بسته بین ۱ تا ۳ روز باید مصرف گردد.از انواع دیگر نان ها می توان به : نان آچما ، نان باگت ، نان شیرین صبحانه و واتروشکا اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برای عمل آوردن خمیر مایه ، آنرا به همراه ½ پیمانه آرد و آب گرم داخل یک ظرف بزرگ می ریزیم و در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.
  • گام 2حدود ۱۵ دقیقه زمان برای عمل آمدن و کف کردن کردن خمیر مایه کافی است.
  • گام 3در مرحله بعد کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا آب شود .
  • گام 4سپس آنرا به همراه ۱ عدد تخم مرغ ، شکر و نمک به خمیر مایه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
  • گام 5در این مرحله ۳ پیمانه آرد باقیمانده را به ظرف خمیر مایه اضافه می کنیم.
  • گام 6با مخلوط کن خمیر را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و حالت کشداری پیدا کند.
  • گام 7یک ظرف مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم ، سپس خمیر را مانند یک چانه بزرگ جمع می کنیم و در ظرف چرب شده به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم تا خمیر ور بیاید.
  • گام 8بهتر است خمیر را در جایی گرم قرار دهیم تا زودتر ور بیاید.
  • گام 9پس از اینکه خمیر ور آمد آن را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
  • گام 10یک کاغذ روغنی کف سینی فر قرار می دهیم و ۱۰ تکه خمیر را به صورت چانه شکل می دهیم و روی سینی فر می چینیم.
  • گام 11۱ ساعت صبر می کنیم تا چانه ها ور بیایند و حجمشان بیشتر شود.
  • گام 12فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
  • گام 13حالا تخم مرغ باقیمانده را در یک کاسه کوچک می شکنیم و با قلمو روی چانه ها تخم مرغ می مالیم.
  • گام 14پس از مالیدن تخم مرغ کمی کنجد هم روی چانه می پاشیم.
  • گام 15پس از اینکه تمام چانه ها را آماده کردیم ، سینی را برای مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا روی نان ها طلایی شود ، سپس از فر خارج می کنیم و پس از سرد شدن نان ها را جمع می کنیم.

مواد لازم:

  • آرد سفید :۳٫۵ پیمانه
  • پودر خمیر مایه : ۲٫۲۵ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ :۲ عدد
  • کره :۳ قاشق غذاخوری
  • شکر :۲ قاشق غذاخوری
  • آب گرم :۱ پیمانه
  • شیر :۱ قاشق غذاخوری
  • کنجد :به میزان لازم
  • روغن مایع :به میزان لازم
  • نمک :۱ قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir