نان پنیر گردو

صبحانه , نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو
  • نان پنیر گردو

توضیحات

نان پنیر گردو یکی از صبحانه های خوشمزه ایست که می توان به عنوان عصرانه و میان وعده نیز از آن استفاده کرد. شاید بگویید نان پنیر گردو که طرز تهیه ای ندارد و به راحتی با نان های معمولی آن را می توان تهیه کرد و نوش جان کرد. بله درست است اما ما در اینجا شما رو با شیوه جدیدی از این میان وعده آشنا می کنیم. این غذا در واقع نوعی نان مغز دار است که خودتان باید تهیه کنید. همان طور که از اسم این غذا پیداست از مخلفات آن می توان به پنیر و گردو نیز اشاره کرد. پنیر ماده ای مفید و مقوی است که در اکثر کشورهای جهان استفاده می شود پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است و مقدار زیادی نیز فسفر در آن نهفته است. همچنین تمام مواد مغذی موجود در گوشت در پنیر وجود دارد به همین دلیل گیاه خواران پنیر را جایگزین گوشت می کنند. افراد زیادی معتقدند که پنیر هوش را کاهش می دهد. در پاسخ به این افراد باید گفت پنیر حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است که این ماده می‌تواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد مغز شود و کاهش عملکرد ذهنی فرد را در پی داشته باشد، هرچند در عمل باعث کاهش هوش فرد مصرف‌کننده نمی‌شود چراکه در بدن ما آنزیم خاصی وجود دارد که به محض تماس با پنیر آن را تجزیه می‌کند و در صورتی که نقصی در عملکرد این آنزیم وجود نداشته باشد و مقادیر پنیری که فرد می‌خورد بیش از ظرفیت خنثی‌سازی این آنزیم نباشد، این آنزیم براحتی می‌تواند از پس مقادیر معمول تیرامین برآید و مانع ورود این ماده به مغز شود. پنیر مقادیر قابل توجهی کلسیم و پروتئین دارد و از این نظر منبع خوبی به شمار می‌آید، بنابراین خانم‌های باردار به شرط کافی بودن مواد دیگر از جمله مس در رژیم غذایی می‌توانند با خیال راحت هر مقدار که دوست دارند پنیر مصرف کنند. از جمله نان های دیگر که همانند این میان وعده دارای موادی داخل خود هستند می توان به نان پیاز، بورک، یوخا و پدفته اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا آرد را در ظرف بزرگی الک می کنیم.
  • گام 2خمیر مایه، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و با آرد مخلوط می کنیم.
  • گام 3سپس روغن را اضافه کره و آب را به تدریج به آن اضافه می کنیم.
  • گام 4خمیر را با دست خوب ورز می دهیم تا جاییکه خمیر یکنواختی شود و به دست نچسبد.
  • گام 5روی خمیر را می پوشانیم و در مکان گرمی برای 2 ساعت قرار می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.
  • گام 6در ظرفی پنیر صبحانه را با پشت چنگال له کرده و گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 7مقداری از خمیر را برداشته در دست گرد می کنیم.
  • گام 8وسط خمیر را باز کرده از پنیر داخل آن می گذاریم و انتهای خمیر را می بندیم.
  • گام 9سپس خمیر را کمی فشار داده و پهن می کنیم.
  • گام 10پس از درست کردن خمیر ها روی آنها با قلم مو زرده تخم مرغ می زنیم.
  • گام 11چند دقیقه قبل از پخت نان ها، اجاق گاز را روشن کرده شعله پخش کن را روی حرارت گذاشته و یک قابلمه یا ماهی تابه دردار روی آن قرار می دهیم تا گرم شود.
  • گام 12سپس نان ها را داخل قابلمه می چینیم. در قابلمه را گذاشته و حرارت را خیلی کم می کنیم تا خوب پف کرده و بپزد.
  • گام 13اگر حرارت زیاد باشد یا از شعله پخش کن استفاده نشود، نان ها می سوزد.
  • گام 14در نهایت نان ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز برشته شود.

مواد لازم:

  • آرد : 500 گرم
  • روغن : 3 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری : 7-6 گرم
  • نمک : 1 قاشق چایخوری
  • آب ولرم : به مقدار کافی
  • زردچوبه : به مقدار کم(برای خوش رنگ شدن خمیر)
  • زرده تخم مرغ برای روی نان : 1 عدد
  • مواد لازم برای داخل خمیر:
  • گردو : به مقدار کافی
  • پنیر : به مقدار کافی

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir