مراحل:
- گام 1ابتدا روغن ، تخم مرغ ، پودر قند ، اسانس هل و زعفران رو مخلوط کنید و باهم زن هم بزنید.
- گام 2پس از یک دست شدن مایع کم کم آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید .چک کنید اگر احساس کردید که آرد کم است مقداری آرد اضافه کنید به حدی که خمیر به دستتان نچسبد و حاصل کار یک خمیر لطیف باشد.
- گام 3سپس خمیر را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- گام 4فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داخل فر گرم شود.
- گام 5سینی مورد نظر را آرد پاشی کنید و به اندازه یک گردوی کوچیک از خمیر برداشته با دست حالت دهید و کف سینی بچینید
- گام 6شیرینی ها را با فاصله بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید
- گام 7سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید
- گام 8بهتر است شیرینی ها طبقه پایین فر باشند و به محض طلایی شدن از فر در بیاورید،
- گام 9معمولا هر فری روش کار با آن متفاوت است پس باید خیلی مواظب باشید.
- گام 10پس از آنکه شیرینی را از فر بیرون آوردید می توانید با مقداری شکر روی آن را تزیین کنید.
- گام 11این شیرینی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی لطیفی دارد.