نان برنجی کرمانشاه

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه
  • نان برنجی کرمانشاه

توضیحات

نان برنجی کرمانشاه یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید است که معرف حضور همگان است. این شیرینی، یکی از معروف ترین شیرینی های عید نوروز است که تقریبا همگان از آن استفاده می کنند. همان طور که قبلا هم گفتیم نان برنجی دیگری به نام نان برنجی قزوین نیز موجود است که شباهت زیادی به این شیرینی دارد. ماده اصلی استفاده شده در این شیرینی ها آرد برنج است و این شیرینی را می توان به دو نوع ساده و زعفرانی تهیه کرد. آرد برنج بدون گلوتن است و از برنج ریز خرد شده تهیه می شود. در بسیاری از غذاهای جنوب شرق آسیا از آرد برنج استفاده می شود این آرد را هم از برنج سفید می توان تهیه کرد و هم از برنج قهوه ای. آرد برنج می تواند جایگزین خوبی بجای آرد گندم باشد زیرا آرد گندم دارای گلوتن است و گلوتن پروتئینی است که می تواند سیستم گوارش را دچار مشکل کند. بسیاری از محصولات بدون گلوتن، محتوای پروتئین، فیبر و مواد معدنی کمتری دارند و همچنین شاخص گلیسمی بالایی را نسبت به برخی از مواد غذایی حاوی گلوتن دارا می باشند. با این حال، با افزودن موادی مانند تخم مرغ و پروتئین آرد پنیر می توان پروتئین موجود در آرد برنج را تا حدود زیادی افزایش داد. آرد برنج همان طور که برای داخل بدن بسیار مفید است برای پوست و ظاهر هم نیز حائز همیت است. آرد برنج یک درمان خانگی عالی برای درخشان کردن پوست، درمان لک و حفظ روشنی پوست شماست! دارای سطح بالایی از PABA ( پارا آمینوبنزوئیک اسید) می باشد که بعنوان کرم ضد آفتاب عمل کند. آلانتوئین موجود باعث تسکین آفتاب سوختگی و افزایش قدرت بازسازی پوست می شود. آنزیم تیروزیناز، باعث کنترل تولید ملانین در پوست می شود. استفاده از آن، باعث از بین بردن چربی و سموم اضافه از پوست می شود. منبع غنی از ویتامین B است که باعث افزایش روند تولید سلول های جدید و کند کردن روند پیرشدن آن ها می شود. با بهبود کلاژن و خاصیت ارتجاعی پوست، به سفید و روشن شدن پوست کمک می کند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا روغن و پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شده پف کند .
  • گام 2زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
  • گام 3سپس آرد را که حتما باید 2 تا3 بار الک شده باشد را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
  • گام 4از گلاب برای نرم شدن خمیر استفاده میکنیم. توجه کنید گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر قابل فرم گرفتن شده وقتی در دست به شکل گلوله در می آوریم در دست متلاشی نشود.
  • گام 5خمیر را دو قسمت کرده نیمی از آن را با زعفران مخلوط میکنیم.
  • گام 6خمیر را در کیسه فریزر ریخته و 24 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خمیر آماده شود .
  • گام 7پس از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده میگذاریم به دمای محیط برسد
  • گام 8سپس از خمیر به اندازه 1 گردو برداشته در دست گرد کرده در سینی فر چیده روی آن را با مهر یا انگشدانه طرح انداخته کمی تخم خرفه پاشیده و در فری که با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه یعنی تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی به نظر برسد میپزیم
  • گام 9در نهایت سینی را از فر خارج کرده کمی صبر میکنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند بعد از سرد شدن جدا میکنیم.

مواد لازم:

  • آرد برنج نرم و الک شده : 250 گرم
  • پودر قند : 90 گرم
  • روغن جامد : 125 گرم(ترجیحا روغن کرمانشاهی)
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • گلاب : 4/1 پیمانه
  • تخم خرفه برای تزیین : به میزان لازم
  • زعفران آب شده : 1 قاشق غذا خوری (برای نان برنجی زعفرانی )

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir