منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مافین موزی
  • مافین موزی

توضیحات

مافین موزی، یک نوع نان و یا کیک خوشمزه و کم شیرین می باشد. مافین یک انتخاب و گزینه عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی است. روش طبخ ساده و آسان مافین و سرعت آماده شدن آن، باعث ترجیح انتخابی طبخ این خوراکی در منزل شده است.

می ‌توانید مافین موزی را به عنوان میان وعده و عصرانه نیز به همراه چای سرو کنید. برای تزیین مافین می توانید مخلوط آرد گندم، شکر قهوه ای، یک قاشق سوپ خوری کره و کمی پودر دارچین را بر روی مافین ریخته و سپس در فر گذاشته تا آماده شود.

از دیگر انواع عصرانه های خوشمزه و پرطرفدار می توان به مارمالاد موز، کوکی ردولوت، لوکوم، کروسان شکلاتی، وافل، روکر انار، پشمک شکلاتی و… اشاره کرد.

 

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک کاسه مواد آرد گندم، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 2در یک ظرف دیگر مواد شکر و تخم مرغ زده شده را مخلوط کنید.
  • گام 3سپس کره ذوب شده را به مواد شکر اضافه و هم بزنید.
  • گام 4موزها را نیز له کرده و به مواد ظرف اضافه کنید.
  • گام 5سپس مخلوط شکر را به ظرف مواد آرد اضافه و خوب مخلوط کنید.
  • گام 6فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • گام 7کاغذ مافین را با کمی روغن چرب کنید.
  • گام 8سپس خمیر آماده شده را در کاغذ مافین بریزید و در سینی بچینید.
  • گام 9سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد گندم: ۱٫۵ پیمانه
  • موز: ۳ عدد
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • کره: یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir