منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مارزیپان
  • مارزیپان

توضیحات

مارزیپان و یا مارسیپان، یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده می باشد که با پودر بادام طبخ می شود. این شیرینی را می توانید با انواع میوه های مورد علاقه خود و به خصوص به همراه شکلات و تزئین پودر پسته آماده کنید. از این رو این شیرینی خوشمزه و خوش طعم، برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی بسیار مناسب بوده و به همراه چای می توانید از مهمانان پذیرایی کنید. مارزیپان شکلاتی نیاز به طبخ در فر نداشته و می توانید بسیار سریع و راحت و با مواد اولیه در دسترس در منزل در زمان بسیار کمی این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را برای کودکان خود نیز تدارک ببینید.
از دیگر انواع شیرینی های خوشمزه و خانگی می ‌توان به شیرینی ونیزی، شیرینی مادلین، شیرینی لقمه ای، شیرینی چنگالی، شیرینی الماسی، شیرینی دانمارکی، شیرینی آلمانی، شیرینی پف پفی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا کره را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب شود.
  • گام 2 پودر بادام، پودر شکر و شیر خشک را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
  • گام 3 سپس کره آب شده را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
  • گام 4 خمیر را به خوبی ورز دهید تا آماده شود.
  • گام 5 سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • گام 6 بر روی سینی شیرینی پزی یک کاغذ روغنی قرار دهید.
  • گام 7 به اندازه یک گردو کوچک از خمیر بردارید و آن را صاف کنید.
  • گام 8 سپس در وسط آن کمی گیلاس خرد شده ریخته و خمیر را گرد و شکل دهید.
  • گام 9 سطح شیرینی را در ظرف پودر قند بغلتانید و در سینی بگذارید.
  • گام 10 به همین صورت وسط خمیر را با گیلاس و یا برگه زردآلو پر کنید و به صورت گرد در آورده و در پودر قند زده و سپس در سینی با فاصله بچینید.
  • گام 11 شکلات را با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و سپس بر روی شیرینی ها بریزید.
  • گام 12 سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا شیرینی ها سفت شوند.

مواد لازم:

  • پودر بادام: ۷۵ گرم
  • پودر شکر: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • شیر خشک: ۲۰۰ گرم
  • شکلات خالص: ۳۵۰ گرم
  • کمپوت گیلاس: به مقدار لازم
  • برگه زردآلو: به مقدار لازم
  • پودر قند: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir