منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
لوکوم
  • لوکوم

توضیحات

لوکوم، یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف ترکیه می باشد. این دسر خوش طعم و ساده که طرفداران بسیاری نیز دارد، خیلی سریع و راحت آماده می شود. ترکیب ساده این دسر که با آبمیوه های طبیعی و نشاسته نیز درست می ‌شود، نیازی به استفاده از ژلاتین نیز ندارد. می‌توانید هر طعم خوشمزه و مورد نظر خود از میوه ها چون پرتقال، انار، نارنگی و یا حتی لوکوم شکلاتی، شیر و پسته ای را نیز به راحتی در منزل تهیه و سرو کنید. طرز تهیه این دسر و شیرینی خوشمزه و کم هزینه کمی شبیه به شیرینی مسقطی و یا باسلوق می باشد. در این رسپی، طرز تهیه لوکوم پرتقالی را آموزش می دهیم.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و معروف می‌ توان به کروسان شکلاتی، روکر انار، مارزیپان، پاناکوتا انبه، ماکارون، کنافه، کرامبل سیب و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا مواد آب پرتقال، نشاسته، شکر و وانیل را در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  • گام 2مواد را با یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا نشاسته حل شود.
  • گام 3زمانی که مخلوط غلیظ شد، کره را اضافه و مجددا مواد را هم بزنید.
  • گام 4وقتی مواد غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.
  • گام 5مخلوط آماده شده را در یک ظرف مناسب که کمی چرب کرده اید بریزید.
  • گام 6سپس ظرف مواد لوکوم را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
  • گام 7بعد از آماده شدن و سفت شدن، لوکوم را از ظرف خارج و کمی بر روی آن پودر نارگیل بزنید.
  • گام 8سپس آن را در اندازه ‌های دلخواه برش دهید.

مواد لازم:

  • آب پرتقال طبیعی: ۱ لیوان
  • نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر: یک چهارم لیوان
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir