توضیحات
فطایر گوشت، یکی از انواع غذاهای عربی خوشمزه و پرطرفدار می باشد. در واقع اسم این نوع غذا، یعنی فطایر به معنی نان لقمه ای است که با انواع مواد چون مرغ، سوسیس، سبزیجات مختلف و… طبخ می شود. راحتی طبخ و سرو آن باعث معروفیت و پرطرفدار بودن این غذا شده است. می توانید آن را به عنوان عصرانه و یا دسر در انواع مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود سرو نمایید.
دلیل معروفیت غذای فطایر گوشت در میان ایرانیان نیز به خاطر شباهت این غذا به پیراشکی می باشد. راحتی و سبکی سرو آن و همچنین خوشمزگی و لذیذ بودن آن که می توانید با انواع مواد غذایی مورد نظر خود، مایه داخل فطایر را آماده نمایید، باعث پرطرفدار بودن این غذای لذیذ شده است.
در کشورهای عربی، معمولاً فطایر گوشت را به عنوان پیش غذا و به خصوص در ماه های رمضان سرو می کنند. می توانید با توجه به ذائقه غذایی خود مواد مایه فطایر را کمی تغییر دهید و حتیداز مرغ و قارچ نیز در طبخ آن استفاده کنید. مطمئناً پنیر گودا و پنیر پیتزا موجود در طبخ این غذای عربی، آن را بسیار خوشمزه و خاص خواهد کرد.
از دیگر انواع غذاهای عربی می توان به منسف، مفطح، بابا گانوش، بریانی مرغ کویتی، حمص، کباب لبنانی، خورش مرغ و زیتون لبنانی، کبه و… اشاره کرد.