فطایر گوشت
  • فطایر گوشت

توضیحات

فطایر گوشت، یکی از انواع غذاهای عربی خوشمزه و پرطرفدار می باشد. در واقع اسم این نوع غذا، یعنی فطایر به معنی نان لقمه ای است که با انواع مواد چون مرغ، سوسیس، سبزیجات مختلف و… طبخ می شود. راحتی طبخ و سرو آن باعث معروفیت و پرطرفدار بودن این غذا شده است. می ‌توانید آن را به عنوان عصرانه و یا دسر در انواع مهمانی‌ ها و دورهمی های خانوادگی خود سرو نمایید.

دلیل معروفیت غذای فطایر گوشت در میان ایرانیان نیز به خاطر شباهت این غذا به پیراشکی می باشد. راحتی و سبکی سرو آن و همچنین خوشمزگی و لذیذ بودن آن که می توانید با انواع مواد غذایی مورد نظر خود، مایه داخل فطایر را آماده نمایید، باعث پرطرفدار بودن این غذای لذیذ شده است.

در کشورهای عربی، معمولاً فطایر گوشت را به عنوان پیش غذا و به خصوص در ماه های رمضان سرو می کنند. می‌ توانید با توجه به ذائقه غذایی خود مواد مایه فطایر را کمی تغییر دهید و حتیداز مرغ و قارچ نیز در طبخ آن استفاده کنید. مطمئناً پنیر گودا و پنیر پیتزا موجود در طبخ این غذای عربی، آن را بسیار خوشمزه و خاص خواهد کرد.

از دیگر انواع غذاهای عربی می توان به منسف، مفطح، بابا گانوش، بریانی مرغ کویتی، حمص، کباب لبنانی، خورش مرغ و زیتون لبنانی، کبه و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1برای درست کردن خمیر فطایر، ابتدا مواد آرد، روغن زیتون، خمیر مایه، شکر و کمی نمک را در یک ظرف بریزید و مخلوط نمایید.
  • گام 2سپس شیر ولرم شده و کره آب شده را مرحله مرحله به خمیر اضافه و ورز دهید.
  • گام 3حالا باید یک ساعت و نیم خمیر را استراحت دهید.
  • گام 4برای درست کردن مواد میانی فطایر گوشت نیز، ابتدا پیاز را نگینی خرد و در ماهیتابه کمی تفت دهید.
  • گام 5سپس گوشت چرخ کرده را نیز اضافه و تفت دهید.
  • گام 6فلفل دلمه ای خرد شده، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و مواد را مخلوط نمایید.
  • گام 7در آخر جعفری خرد شده را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
  • گام 8بعد از استراحت خمیر، آن را به قسمت های مساوی به اندازه توپ کوچک تقسیم کنید.
  • گام 9خمیر را به صورت گرد درآورده و صاف کنید.
  • گام 10ابتدا کمی پنیر گودا بر روی خمیر بریزید و سپس ۲ قاشق از مایه خمیر ریخته و بعد پنیر پیتزا بر روی آن بریزید و خمیر را جمع و ببندید.
  • گام 11تمام خمیر فطایر را به همین صورت و لقمه‌ای با مواد درست کنید.
  • گام 12حالا در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و کمی شیر را اضافه و مخلوط نمایید.
  • گام 13برای رومال فطایر پشت از این مایه بر روی خمیر کمی بمالید و سپس کمی کنجد هم بپاشید.
  • گام 14فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی ‌گراد تنظیم نمایید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

مواد لازم:

  • آرد: ۴ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • پنیر گودا: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، کنجد و پاپریکا: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir