توضیحات
فسیلی کربونارا یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. این پاستا با استفاده از تخم مرغ و پنیر، بیکن، فلفل سیاه درست می شود. برای درست کردن پاستا کربونارا لازم نیست که حتما از اسپاگتی استفاده شود. برای این نوع پاستا بهتر است که از پاستا فسیلی یا همان فنری یا پیچ پیچی معروف که سس را خیلی بهتر به خود می گیرد استفاده شود.
شاید برایتان سوال باشد که نام این پاستا از کجا به دست آمده است.این غذا پیشینه جالبی دارد ، در زمان های قدیم کارگران ایتالیایی که در معدن زغال سنگ کار می کردند برای وعده ناهار خود پاستا را پس از به جوش آوردن تخم مرغ روی آن میشکستند و می خوردند.این غذای ساده در حالی مورد توجه اقشار دیگر مردم قرار گرفت که مزه دودی آن ناخواسته و به دلیل وجود کربن در معدن چیزی فراتر از پاستا و تخم مرغ میشد.همین امر باعث شد که این غذا کم کم وارد دنیای آشپزی شود و با اضافه کردن طعم های دودی غیر طبیعی تهیه این مدل پاستا رایج شود.
نکات طلایی خوشمزه کردن ماکارونی
– مهم است که آب ماکارونی به اندازه باشد و به آن اجازه پخته شدن بدهید.
– یکی از مهمترین نکات پخت پاستاها این است که به آب جوشیده نمک و روغن اضافه نکنید و اجازه دهید با آب ساده پخته شوند.
– ماکارونی ها را زیاد از حد نجوشانید چون ممکن است خمیر شوند.
– پس از آبکشی کردن آن ها را زیر شیر آب سرد نگیرید چون همه نشاسته شان از بین می رود.
– برای جدا کردن پاستا از هم بهتر است در کیر سینی بزرگ یا آبکش بزرگ پاستا را ریخته و سپس مقداری روغن بریزید و با دست آرام پاستا یا اسپاگتی و یا ماکارونی را ماساژ دهید تا روغن به خوردشان برود.
– قبل از اینکه مایه ماکارونی پخته شود آن را بچشید تا اگر چاشنی ای کم یا زیاد بود بتوانید به موقع به آن رسیدگی کنید.
– بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را از روی گاز برداشته و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند تا مایه خوب به خورد ماکارونی ها برود.
از انواع دیگر پاستا می توان به : پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری ، جامبو با مرغ ، فتوچینی با میگو و اسپاگتی سوسیس اشاره کرد.
پنیر پیتزا، موزارلا و پارمسان