منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا
  • فسیلی کربونارا

توضیحات

فسیلی کربونارا یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. این پاستا با استفاده از تخم مرغ و پنیر، بیکن، فلفل سیاه درست می شود. برای درست کردن پاستا کربونارا لازم نیست که حتما از اسپاگتی استفاده شود. برای این نوع پاستا بهتر است که از پاستا فسیلی یا همان فنری یا پیچ پیچی معروف که سس را خیلی بهتر به خود می گیرد استفاده شود.

شاید برایتان سوال باشد که نام این پاستا از کجا به دست آمده است.این غذا پیشینه جالبی دارد ، در زمان های قدیم کارگران ایتالیایی که در معدن زغال سنگ کار می کردند برای وعده ناهار خود پاستا را پس از به جوش آوردن تخم مرغ روی آن میشکستند و می خوردند.این غذای ساده در حالی مورد توجه اقشار دیگر مردم قرار گرفت که مزه دودی آن ناخواسته و به دلیل وجود کربن در معدن چیزی فراتر از پاستا و تخم مرغ میشد.همین امر باعث شد که این غذا کم کم وارد دنیای آشپزی شود و با اضافه کردن طعم های دودی غیر طبیعی تهیه این مدل پاستا رایج شود.

نکات طلایی خوشمزه کردن ماکارونی
– مهم است که آب ماکارونی به اندازه باشد و به آن اجازه پخته شدن بدهید.
– یکی از مهمترین نکات پخت پاستاها این است که به آب جوشیده نمک و روغن اضافه نکنید و اجازه دهید با آب ساده پخته شوند.
– ماکارونی ها را زیاد از حد نجوشانید چون ممکن است خمیر شوند.
– پس از آبکشی کردن آن ها را زیر شیر آب سرد نگیرید چون همه نشاسته شان از بین می رود.
– برای جدا کردن پاستا از هم بهتر است در کیر سینی بزرگ یا آبکش بزرگ پاستا را ریخته و سپس مقداری روغن بریزید و با دست آرام پاستا یا اسپاگتی و یا ماکارونی را ماساژ دهید تا روغن به خوردشان برود.
– قبل از اینکه مایه ماکارونی پخته شود آن را بچشید تا اگر چاشنی ای کم یا زیاد بود بتوانید به موقع به آن رسیدگی کنید.
– بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را از روی گاز برداشته و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند تا مایه خوب به خورد ماکارونی ها برود.
از انواع دیگر پاستا می توان به : پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری ، جامبو با مرغ ، فتوچینی با میگو و اسپاگتی سوسیس اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا تمامی مواد شامل خامه ، زرده تخم مرغ ، سیر ، پنیر پارمسان ، سس ورچستر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
  • گام 2سپس آب پاستا را بدون روغن و نمک بگذارید تا جوش بیاید.
  • گام 3پس از جوش آمدن آب پاستاها را اضافه کنید و طبق دستور پشت جعبه اجازه دهید پخته شود.
  • گام 4بعد از پخت لازم آن را آبکش کرده و آب سرد نریزید بلکه سعی کنید به دو صورت به آن روغن اضافه کنید یا پاستاها را در سینی نسبتا بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و یا در آبکش بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و با دست پاستاها را ماساژ دهید تا روغن به بافت پاستاها نفوذ کند.
  • گام 5در این مرحله ژامبون هایی که نواری برش زدید را در روغن سرخ کنید.
  • گام 6سپس پاستاها را به ژامبون اضافه کنید و کمی تفت دهید .
  • گام 7در نهایت سسی را که در ابتدا تهیه کرده اید به پاستا اضافه کنید.
  • گام 8در این مرحله یا به آرامی هم بزنید جوری که بافت پاستا تغییر نکند و یا آنها را تایسینگ کنید .
  • گام 9پاستا شما آماده است می توانید با چند برگ ریحان و کمی پنیر پارمسان آن را تزیین کنید.

مواد لازم:

  • پاستا فسیلی خشک : 160 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • ژامبون گوشت دودی (نواری شده) : 80 گرم
  • سیر(ماینس شده) : 1 حبه
  • روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری
  • خامه : 1/4 پیمانه
  • زرده تخم مرغ : 2 عدد
  • پودر پنیر پارمسان : 2 قاشق سوپ خوری
  • سس ورچستر : 1 قاشق سوپ خوری
  • پایریکا دودی : 1/2 قاشق چایخوری
  • اورگانو : 1/4 قاشق چایخوری
  • آویشن : 1/4 قاشق چلیخوری
  • اسانس مایع دود رقیق شده : 1 قطره

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir