توضیحات
فرنی ورمیشل، یک نوع دسر هندی بوده که در اعیاد ویژه چون ماه رمضان و عید فطر طبخ و سرو می شود. طرز طبخ این دسر بسیار راحت و آسان بوده و با مواد اصلی چون ورمیشل، شیر، شکر و بادام تهیه و آماده می شود. دسر فرنی ورمیشل تقریبا شبیه به فرنی خودمان بوده اما در طبخ این دسر از ورمیشل به جای آرد استفاده شده است. همچنین استفاده از بادام خرد شده نیز رسپی این دسر را متفاوت از طرز طبخ فرنی کرده است. معمولاً در زمان سرو از کشمش نیز برای این دسر استفاده می کنند. شما می توانید برای خوش طعم تر کردن این دسر خوشمزه و معروف هندی از گلاب و یا جوز هندی نیز استفاده کنید.
از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می توان به موس شکلات وگان، کروسان شکلاتی، وافل، پاناکوتا انبه، کنافه و… اشاره کرد.