منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فاجیتا
  • فاجیتا
  • فاجیتا
فاجیتا
  • فاجیتا
  • فاجیتا

توضیحات

فاجیتا (Fajita)، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف مکزیک می باشد. این غذای معروف با انواع مواد مختلف چون گوشت سفید و قرمز و انواع سبزیجات طبخ می ‌شود. از این رو طرز طبخ و مواد اولیه این غذای مکزیکی در چند نوع مختلف وجود دارد که می ‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود، این غذا را در منزل تهیه و سرو کنید.

فاجیتا را می توانید در وعده شام و یا عصرانه با نان ترتیلا سرو کنید. طعم و مزه عالی این غذای خوشمزه و معروف، طرفداران بسیاری داشته و همچنین برای کودکان نیز بسیار دلپذیر خواهد بود.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و خوش طعم می ‌توان به پائیا، جامبالایا، بوریتو، ساندویج مرغ مکزیکی، تاکو ماهی، کیسادیای مرغ و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سینه های مرغ را در اندازه های متوسط خرد کنید.
  • گام 2سپس مواد سرکه، سس سویا، روغن زیتون و ادویه ها را به مرغ ها اضافه و خوب مخلوط کنید.
  • گام 3درب ظرف مرغ را گذاشته و ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
  • گام 4پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 5سپس فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • گام 6مرغ ها را در یک ماهی تابه جداگانه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  • گام 7نیم ساعت بعد، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ‌ای را به مرغ ها اضافه و هم بزنید.
  • گام 8سپس ۱ قاشق غذاخوری سس سویا نیز اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 9بعد از پخته شدن مواد، حرارت را خاموش کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۳ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل سبز شیرین: ۴ عدد
  • سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir