شیرینی نارگیلی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی
  • شیرینی نارگیلی

توضیحات

شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید است که اکثر خانمهای ایرانی در ایام نوروز آن را تهیه می کنند و کمتر کسی است که این شیرینی های خوشمزه را دوست نداشته باشد .این نوع شیرینی دستور پخت های متفاوتی دارد اما ما در اینجا شما را با نوعی که در شیرینی فروشی ها و قنادی ها تهیه می شود آشنا می کنیم. همان طور که در صفحات قبل هم دیدید دستور انواع دیگری از شیرینی های مخصوص عید نوروز را به شما آموزش دادیم مانند: نان نخودچی ، سوهان عسلی ، نان برنجی قزوین و …. امروز می خواهیم شما را با نوع دیگری از این شیرینی ها آشنا کنیم و آن هم شیرینی نارگیلی خانگی است.
همانطور که می دانید پایه اصلی این شیرینی پودر نارگیل است در اینجا سعی کردیم تا شما را با تعدادی از خواص این پودر آشنا کنیم.نارگیل میوه آبداری است اما این میوه حتی پس از خشک شدن و از دست دادن آب خود مواد مغذی آن از بین نمی رود الته بحثی در مورد چربی اشباع نشده نارگیل وجود دارد که باید گفته شود که چربی موجود در این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع شده است.نارگیل خشک حاوی مواد غذایی اساسی همچون فیبر، مس، منگنز و سلیسیم است. برای یک زندگی سالم نارگیل خشک بهترین خشکباری است که می‌توانید در رژیم غذایی خود وارد کنید.نارگیل خشک از نظر فیبر غنی است و به سلامتی قلب کمک می‌کند. مردان به ۳۸ گرم فیبر و زنان به ۲۵ گرم فیبر نیاز دارند. با خوردن نارگیل خشک تمامی فیبر مورد نیاز خود را تأمین می‌کنید که باعث سلامتی قلب شما می شود.اگر خواهان مغزی تیزهوش هستید نارگیل خشک را در برنامه غذایی خود وارد کنید. تحقیقات بسیاری نشان می‌دهد نارگیل خشک عملکرد مغز را تقویت می‌کند. نارگیل خشک می‌تواند جلوی پیشروی بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر را بگیرد.با ۵.۲ میلی‌گرم سیلیسیم، نارگیل خشک سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با خوردن نارگیل خشک خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها کاهش می‌یابد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1تهیه خمیر ابتدا شکر، پودر نارگیل و 2 عدد از سفیده ها و 2/3 از روغن مایع و وانیل را در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 2سپس مخلوط را یک یا دو بار از چرخ گوشت رد می کنیم و یا داخل یک دو سه یا غذا ساز ریخته و خوب له می کنیم.در حدی که مخلوط کاملا نرم و لطیف و له شود کافیست. بیش از اندازه هم نزنید که مایه به روغن می افتد.
  • گام 3یا می توانید پودر نارگیل را قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد، خوب آسیاب کنید تا کاملا له شود. در این صورت احتیاجی به چرخ گوشت نیست.
  • گام 4سپس مواد شیرینی نارگیلی را داخل ظرف نچسبی میریزیم. یک ظرف کوچکتر از ظرف مواد برداشته، داخل آن تا نیمه آب میکنیم و بر روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید.
  • گام 5ظرف حاوی مواد را بر روی آن قرار میدهیم ،(روش بن ماری کردن) مدام هم میزنیم تا مواد گرم شود. همین که انگشت را به مواد زدید و متوجه شدید که مواد کمی گرم است از روی بخار آب برمی داریم.
  • گام 6آبلیمو و بقیه روغن مایع و سفیده رابه آن اضافه می کنیم و خیلی سریع خوب هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
  • گام 7دوباره روی بخار آب قرار می دهیم و مرحله داغ زدن راشروع می کنیم. داغ زدن یعنی اینکه وقتی مواد را روی بخار آب با حرارت ملایم گذاشتید باید مدام مواد را هم بزنید تا مواد به مرحله داغ شدن برسد.یعنی اینکه از مواد بخار بلند شود ولی به هیچ عنوان مواد نباید قل بزند و زمانی که انگشت داخل مواد می زنید، انگشت احساس داغی زیادی می کند.
  • گام 8زمانی که انگشت زدید و انگشتتان احساس داغی زیادی داشت مواد را از روی حرارت برمیداریم. حدودا پنج دقیقه زمان می برد فقط یادتان باشد که مرتب باید هم بزنید.
  • گام 9پس از این زمان مواد شیرینی نارگیلی را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا سرد شوند. تقریبا چند ساعت طول می کشد ولی برای سرد شدن به هیچ عنوان نباید داخل یخچال بگذارید.
  • گام 10پخت شیرینی نارگیلی سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی روی کاغذ را نیز چرب می کنیم.
  • گام 11مواد را پس از سرد شدن کامل، درون قیف با ماسوره ساده ریخته و یا به کمک دست و با فاصله داخل سینی می ریزیم.
  • گام 12اگر با دست این کار را می کنید حتما با کمی روغن دستتان را چرب کنید و از مواد گلوله های کوچکی بردارید و کاملا پهن کنید و داخل سینی بچینید.
  • گام 13غلظت مواد در این دستور پس از سرد شدن کامل به شکل خمیری لطیف ، نرم و چسبنده است که وقتی با دست بر می دارید به دست می چسبد و باید برای این کار دستان خود را با روغن مایع چرب کنید و از مواد گلوله های کوچک بردارید.
  • گام 14مراحل تهیه این شیرینی در اینجا به پایان رسید دمای فر و نحوه متوجه شدن پخت این شیرینی را در قسمت نکات غذایی در همین صفحه مطالعه فرمایید.

مواد لازم:

  • شکر : 250 گرم
  • پودر نارگیل پرچرب و تازه (از پودر نارگیل خشک یا کهنه استفاده نکنین): 125گرم
  • روغن مایع : 75 گرم
  • سفیده تخم مرغ : 3 عدد بزرگ معادل 125گرم ( اگر خواستید وزن کنید تا میزان دقیق باشد)
  • وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
  • آبلیمو : 1/2 قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir