منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی
  • شیرینی دانمارکی

توضیحات

شیرینی دانمارکی که اغلب بین ما ایرانیان هم از محبوبیت ویژه ای برخوردار است در اصل در اتریش برای اولین بار پخته شد ولی در دانمارک شهرت کنونی خود را به دست آورد. در تهیه این شیرینی از نوعی خمیر استفاده می شود که نوع حاضری آن با نام خمیر کروسان یا نان هزارلا به فروش می رسد. ولی مواد لازم برای تهیه این خمیر در دستور پخت آورده شده است که در صورت عدم دسترسی به نوع حاضری بتوانید خودتان آن را آماده سازید. نان هزارلا یکی از خوشمزه ترین و پر کاربرد ترین خمیرهای آشپزی است که نه تنها در پخت شیرینی بلکه در پخت غذا هم به کمک شما می آید. خمیر این شیرینی خمیری است بسیار لطیف که باید با نوک انگشتان آن را باز کنید. باید قبل از دست زدن به این خمیر دست های خود را کاملا با آب یخ، سرد کرده باشید. در صورتی که خمیر به دست تان می چسبید می توانید از یک یا دو قاشق غذا خوری آرد استفاده کنید. این خمیر نیاز به ورز کمی دارد. این شیرینی همچنین در میانه خود دارای نوعی خمیر یا کرم شیرین مانند است. لازم نیست شهد موجود در این دستور را به صورت کامل به جوشانید. بلکه مقداری حرارت که باعث آب شدن شکر شد، کافی است. می توانید از کنجد برای تزیین این شیرینی استفاده کنید بدین صورت که بعد از مالیدن کرم بر روی شیرینی ها کنجد را بر روی آنها بپاشید و سپس به فر انتقال دهید. مدت پختن این شیرینی ها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می باشد که شما باید دائما در طول این مدت زمان شیرینی ها را چک کنید تا نسوزند. تهیه این شیرینی نیاز به کمی صبر و حوصله دارد پس زمانی دست به پختن این شیرینی بزنید که وقت کافی دارید.

از انواع دیگر شیرینی می توان به : کیک یزدی ، شیرینی آلمانی ، زولبیا و نان شکری اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در ابتدا خمیر این شیرینی تهیه می شود.
  • گام 2برای این کار شیر و خمیر مایه را در یک ظرف تمیز مخلوط نمایید.
  • گام 3اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در ظرف باقی بماند.
  • گام 4در همین حین که به مایع خمیر فرصت داده اید یک تخم مرغ را با روغن مایع مخلوط کنید و به مایع خمیر اضافه کنید.
  • گام 51/4 پیمانه شکر را با دو قاشق مربا خوری زعفران دم کرده و نصف میزان وانیل دستور مخلوط کنید.
  • گام 6سپس به آرامی 2/5 پیمانه آرد را به مخلوط اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا گلوله ایجاد نشود.
  • گام 7یک خمیر نرم و لطیف ایجاد خواهد شد.
  • گام 8به خمیر اجازه استراحت بدهید.(حدود 1 ساعت تا حجم آن دو برابر شود).
  • گام 9تهیه کرم ما بین خمیر:
  • گام 101/4 پیمانه آرد سفید را با 1/2 پیمانه شکر، آب، دارچین و کمی وانیل مخلوط کنید.
  • گام 11کرم را روی حرارت هم می زنیم تا به قوام آمده و به رنگ قهوه ای روشن یا کرمی رنگ تبدیل شود.
  • گام 12خمیر آماده را با وردنه به شکل مربع به قطر نیم سانت باز می کنیم.
  • گام 13کرم را بر روی ابتدای خمیر می مالیم و شروع به لوله کردن خمیر می کنیم.
  • گام 14برش های عرضی بر روی خمیر ایجاد کرده و به شکل مربع در می آوریم.
  • گام 15سپس خمیرها را بر روی سینی فر چیده و بر روی آنها نایلون کشیده تا حجم شان دو برابر شود.(30 دقیقه کافی ست)
  • گام 16بهتراست در این مدت خمیرها را داخل یخچال قرار دهید.
  • گام 17از مخلوط نصف یک زرده تخم مرغ با کمی زعفران برای رومال کردن خمیرها استفاده می کنیم.
  • گام 18فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
  • گام 19خمیر را از یخچال بیرون آورده با استفاده از برس، بر روی آنها از روکش تهیه شده می کشیم.
  • گام 20برای تهیه شهد رویه شیرینی ها از ترکیب 2 قاشق غذا خوری شکر با 4 قاشق غذا خوری آب و چند قطره آبلیمو و کمی زعفران که بر روی حرارت گذاشته ایم، استفاده می کنیم.
  • گام 21این شهد را بلافاصله بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر بر روی آنها خواهیم ریخت.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : 2 عدد
  • خمیر مایه1 : قاشق غذاخوری
  • شیر : 1/2 پیمانه
  • روغن مایع ; 1/2 پیمانه
  • زعفران : به میزان لازم
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • آرد سفید : 3پیمانه
  • شکر : 3/4 پیمانه + 1 قاشق مرباخوری
  • آب : 1/2 پیمانه
  • دارچین :1 قاشق چای خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir