شیرینی بامیه

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه
  • شیرینی بامیه

توضیحات

بامیه یکی دیگر از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است .معمولا هنگام خرید شیرینی مخصوص ماه رمضان زولبیا و بامیه با هم خریداری می شوند.این شیرینی همانند زولبیا طرفداران زیادی دارد. به دلیل نوع پخت این شیرینی شاید در ظاهر شیرینی سفتی به نظر بیاید اما داخل آن بسیار نرم است و به راحتی در دهان آب می شود.در اینجا می خواهیم به مواردی همچون نگهداری آن در خانه و مزایا و معایب این شیرینی خوشمزه اشاره کنیم.اگر قرار است خودتا ن آن را تهیه کنید که هیچ ولی اگر قرار بر این است که آن را خریداری نمایید ما به شما پیشنهاد می کنیم که حتی الامکان سعی کنید آن را از شیرینی فروش های معتبر که مشتری زیاد دارند خریداری کنید و از خرید آن در سوپرمارکت ها ، نان فانتزی فروشی ها و هر جای غیر معتبر خریداری نکنید.اگر زولبیا و بامیه تیره رنگ هستند خریداری نکنید زیرا در روغن هایی که چندین بار مصرف شده ، سرخ شده اند.بامیه هایی نیز که زیاد از حد زرد هستند هم قابل اطمینان نمی توانند باشند چون ممکن است از رنگ زرد خوراکی به جای زعفران در آن استفاده شده باشد.هر دانه بامیه ۸۰ کالری و هر صد گرم زولبیا ۴۵۰ کالری دارد. بنابراین با مصرف بیش از اندازه آن مقدار زیادی چربی و قند وارد بدن شده و به علت چربی زیاد آن، جذب قند دو تا سه ساعت طول می‌کشد.هنوز بسیاری از قنادی‌ها برای سرخ کردن زولبیا و بامیه از روغن جامد استفاده می‌کنند که به خاطر دارا بودن مقدار زیادی اسید چرب اشباع عامل بروز بیماری های قلبی عروقی می‌باشند.در آخر این شیرینی را در مکانی سرد و خشک، درون جعبه یا ظرف دردار (برای جلوگیری از تابش نور) نگه دارید. حتما بعد از خرید آن را از جعبه مقوایی خارج کنید. آن را پشت شیشه و در معرض نور قرار ندهید. هرگاه مزه و عطر آن عوض شد آن را دور بریزید.از انواع دیگر شیرینی می توان به :شیر برنج ، شعریه و حلوا سیاه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا آب را جوش آورده و با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد.
  • گام 2روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد.
  • گام 3بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود.
  • گام 4براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم.
  • گام 5خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.( براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند.)
  • گام 6باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند.
  • گام 7باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.
  • گام 8طرز تهیه شربت بامیه:
  • گام 9آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود
  • گام 10سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

مواد لازم:

  • آرد : 200 گرم
  • آب :300 گرم
  • تخم مرغ : 3عدد
  • روغن جامد: يك قاشق سوپخوري
  • نمک : به مقدار لازم
  • برای شربت:
  • شكر : 2 لیوان
  • آب : 1 لیوان
  • گلاب : 1/2 لیوان
  • زعفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوری
  • آبليمو : 1 قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir