شیر برنج
  • شیر برنج
  • شیر برنج
  • شیر برنج
شیر برنج
  • شیر برنج
  • شیر برنج
  • شیر برنج
شیر برنج
  • شیر برنج
  • شیر برنج
  • شیر برنج

توضیحات

شیر برنج یکی از دسرهای خوشمزه ایست که معمولا بعد از غذا سرو می شود. این دسر یکی از غذاهای سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است که مردم آن شهر به مناسبت های مختلف و مخصوصا در ماه رمضان تهیه می کنند. این غذا را می توان در وعده صبحانه، عصرانه و افطار و همانطور که گفته شد به عنوان دسر پس از صرف غذا مصرف کرد. شیر برنج به‌‌ دلیل وجود شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (منبع ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌ دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، بسیار مفید است. از جمله انواع دیگر دسر می توان به کاچی، شعریه و دسر انار دو رنگ لیوانی نیز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برنج را پاک کرده و میگذاریم تا یک ساعت خیس بخورد.
  • گام 2سپس برنج را با آب یا شیر می پزیم اگر برنج کامل بود پس از پخت کامل باید آن را با قاشق خوب له کرد اگر برنج نیم دانه بود که راحت تر کار پخت انجام می شود و نیازی به له کردن نیست.
  • گام 3پس از آن شیر(اگر برنج را با شیر نپختید در این مرحله باید از شیر استفاده کنید) و کمی نمک و دانه های رازیانه را به آن اضافه کرده حرارت می دهیم و صبر می کنیم تا خوب قوام بگیرد.
  • گام 4پس از پخت کامل ظرف را از روی گاز برداشته و در ظرف سرو می ریزیم و با خلال پسته و یا بادام آن را تزیین می کنیم.

مواد لازم:

  • شیر : 4 لیوان
  • برنج محلی : ⅕ پیمانه
  • رازیانه : به مقدار کافی
  • نمک : به مقدار کافی

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir