منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی
  • سوهان عسلی

توضیحات

سوهان عسلی همانطور که می دانید یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید نوروز است.اما همانطور که می دانید این شیرینی شبیه به شیرینی های معمول نیست و در واقع چیزی شبیه به شکلات است اما از نوع نرم آن.سوهان عسلی انواع مختلف دارند که در واقع تمامی آنها مواد داخلشان یکی است اما تفاوت اصلی در موادی است که روی آنها ریخته میشود مثل: کنجد ، بادام، پسته،بادام هندی و … ما در اینجا می خواهیم شما را نوع اصلی و ساده آن آشنا کنیم و در نهایت به شما توصیه می کنیم هر کدام از آجیلی جاتی که تمایل داشتید را برای تزیین آن استفاده کنید.
سوهان عسلی یکی از شیرینی های مخصوص مردم اصفهان است و در حال حاضر در ایام نوروز بر سر سفره اکثر ایرانی ها وجود دارد و در واقع در این ایام خواهان بیشتری دارد.طرز تهیه این شیرینی خوشمزه بسیار راحت است اما قبل از آن نکاتی در مورد فواید استفاده از عسل را برای شما بازگو می کنیم.
مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند. نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.
در ادامه به شما پیشنهاد می کنم دستور تهیه ما بقی شیرینی های نوروزی از جمله نان نخودچی،نان برنجی قزوین و شیرینی وینا زعفرانی را در صفحات دیگر ما دنبال کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا یک کاسه روحی یا استیل برداشته و شکر را داخل آن بریزید.
  • گام 2در صورتی که بخواهید از زعفران استفاده کنید باید زعفران ساییده را به آب اضافه کنید که البته این مورد سلیقه‌ای است زیرا رنگ این مدل سوهان بدون زعفران هم زیباست.
  • گام 3آب، روغن جامد و عسل را به آن اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
  • گام 4پس از چند دقیقه مشاهده می‌کنید که محتویات کاسه شروع به حل‌شدن می‌کنند و تغییر رنگ می‌دهند.
  • گام 5با استفاده از یک قاشق دسته بلند ، به آرامی مایه را هم بزنید تا به خوبی باهم مخلوط شوند.
  • گام 6زمانی که مایه سوهان عسلی شروع به تغییر رنگ کرده و به رنگ طلایی درآمد، خلال بادام را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید.
  • گام 7در این مرحله کم‌کم مشاهده می‌کنید که تمام مواد داخل کاسه به شکل منسجمی به یکدیگر می‌چسبند اما جای نگرانی نیست چون در اثر حرارت، بادام شروع به حل‌شدن می‌کند.
  • گام 8مایه را آرام آرام هم بزنید زیرا در اثر هم زدن سریع و زیاد بادام‌ها خرد می‌شوند.
  • گام 9با گذشت زمان، بادام‌ها شروع به تغییر رنگ کرده و ابتدا قهوه‌ای روشن و بعد تیره می‌شوند.
  • گام 10زمانی که احساس کردید رنگ بادام‌ها مطابق با سلیقه شماست، شعله را تا آخرین اندازه‌ای که امکان دارد کم کنید.
  • گام 11یک سینی استیل یا ظرف پیرکس برداشته و آن را چرب کنید.
  • گام 12با استفاده از یک قاشق مرباخوری، خیلی سریع، سوهان را قاشق قاشق داخل سینی یا ظرف پیرکس بریزید. مواظب باشید سوهان خیلی داغ و سوزان است و ممکن است دست‌تان را بسوزاند.
  • گام 13پسته‌ها را روی سوهان‌ها بریزید و زمان دهید تا سرد شوند.
  • گام 14وقتی سوهان‌ها سرد شدند، آن‌ها را از ظرف جدا کنید و داخل ظرف سرو بریزید.

مواد لازم:

  • عسل : 2 قاشق مرباخوری
  • روغن جامد : 2 قاشق مرباخوری
  • شکر : نصف پیمانه
  • خلال بادام : نصف پیمانه
  • آب : 2 قاشق مرباخوری
  • پسته : برای تزیین
  • زعفران : به میزان دلخواه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir