منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ساندی شکلات
  • ساندی شکلات

توضیحات

ساندی شکلات، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می باشد که می توانید به راحتی و سریع در منزل آماده کنید. این دسر خوشمزه و عالی در بین کودکان نیز بسیار محبوب و پرطرفدار بوده و می توانید با انواع میوه های خرد شده و بیسکویت چون گیلاس، موز و… نیز آن را تزیین کنید. همچنین می توانید از ترافل های رنگی نیز استفاده کنید.

دسر ساندی شکلات را نیز می توانید برای انواع مهمانی ها و تولدها آماده و سرو کنید. البته نکته مهمی که باید در زمان آماده کردن این دسر مد نظر داشته باشید این است که حتما سلفون را به صورت مستقیم و کاملاً بر روی مواد دسر قرار داده و بپوشانید. ایجاد فاصله در بین مواد و سلفون باعث سفت شدن روی مواد خواهد شد.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به موس شکلات وگان، مشکوفی، ترافل خرما، مافین موزی، کروسان شکلاتی، دسر کاسترد شکلاتی، سوفله شکلات و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا مواد شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 2سپس نصف شیر را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
  • گام 3باقی مانده شیر را نیز اضافه و مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
  • گام 4ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و به صورت مرتب مواد را هم بزنید.
  • گام 5حدود ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شده و به جوش بیاید.
  • گام 6سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
  • گام 7شکلات خرد شده و وانیل را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8سپس مخلوط آماده شده را در ظرف های مورد نظر بریزید.
  • گام 9روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • شیر پرچرب: دو و نیم پیمانه
  • شکر: دو سوم پیمانه
  • شکلات تخته ای خرد شده: ۴۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir