توضیحات
ساندویچ میگو همان طور که از اسمش مشخص است یک ساندویچ خاص و فوق العاده است. شاید کمتر اسم این غذا را شنیده باشید ولی همان طور که نشان می دهد شما به هر ماده غذایی که علاقه داشته باشید می توانید یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید. میگو یکی از پرخاصیت ترین گوشت های دریاییست که با آن می توان انواع غذاهای خوشمزه از جمله خورش ، پلو و کتلت و … را تهیه کرد که البته در اینجا سعی داریم شما را با طرز تهیه ساندویچ آن نیز آشنا کنیم.میگو در واقع گونه ای از سخت پوستان است که در بیشتر آبهای جهان اعم از آب های شیرین و شور یافت می شود و خوراک بسیاری از جانوران دریایی می باشد.میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ،۱۰۰ گرم میگو ، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۸/۰ چربی ، ۱۶۳میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است .از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو ، کالری کم تری دارند . پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود. میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است . از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ مرغ ، ساندویچ رست بیف ، ساندویچ گوشت و ساندویچ مغز اشاره کرد.
انواع نوشابه و نوشیدنی سرد