منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو
  • ساندویچ میگو

توضیحات

ساندویچ میگو همان طور که از اسمش مشخص است یک ساندویچ خاص و فوق العاده است. شاید کمتر اسم این غذا را شنیده باشید ولی همان طور که نشان می دهد شما به هر ماده غذایی که علاقه داشته باشید می توانید یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید. میگو یکی از پرخاصیت ترین گوشت های دریاییست که با آن می توان انواع غذاهای خوشمزه از جمله خورش ، پلو و کتلت و … را تهیه کرد که البته در اینجا سعی داریم شما را با طرز تهیه ساندویچ آن نیز آشنا کنیم.میگو در واقع گونه ای از سخت پوستان است که در بیشتر آبهای جهان اعم از آب های شیرین و شور یافت می شود و خوراک بسیاری از جانوران دریایی می باشد.میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ،۱۰۰ گرم میگو ، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۸/۰ چربی ، ۱۶۳میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است .از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو ، کالری کم تری دارند . پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود. میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است . از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ مرغ ، ساندویچ رست بیف ، ساندویچ گوشت و ساندویچ مغز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویه ی ماهی غلتانده، درون یک ظرف کوچک ریخته،در آن را ببندید.
  • گام 2ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند .
  • گام 3مایونز و خردل را با آبلیمو و مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • گام 4نان را برش داده و بخشی از مغز آن را خالی کنید.
  • گام 5در تابه ای نچسب ۲ قاشق سوپخوری روغن را روی حرارت کم داغ کرده و برای ۵ دقیقه فلفل ها را در تابه تفت دهید.
  • گام 6سپس سیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه یا تا وقتی که فلفل ها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید.
  • گام 7این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید.
  • گام 8درون همان تابه کره را آب کرده و روی حرارت متوسط میگوها را برای ۵ دقیقه تفت دهید.
  • گام 9دو قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نان ها بمالید .
  • گام 10یک قاشق از مواد فلفل روی قسمت سس مالی شده ی نان گذاشته و میگو ها را روی آن بگذارید.
  • گام 11بقیه ی سس مایونز را روی میگو ریخته و ساندویچ را ببندید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • میگوی درشت : ۴۵۰ گرم،پاک شده
  • ادویه ی ماهی : یک قاشق سوپخوری
  • مایونز کم چرب : یک چهارم پیمانه و ۲ قاشق سوپخوری
  • سس خردل : ۲ قاشق سوپخوری
  • آبلیمو ترش : ۲ قاشق سوپخوری
  • نان ساندویچی : ۴عدد
  • کره یا مارگارین : ۳ قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط :۲عدد خلالی شده
  • سیر له شده : ۲ حبه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir