منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی
  • ساندویچ تن ماهی

توضیحات

ساندویچ تن ماهی یکی دیگر از ساندویچ های خوشمزه ایست که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و با انواع نان نیز سرو می شود.اکثر افراد تن را به همراه پلو سفید و یا سبزی پلو مصرف می کنند که خوب این معمول ترین راه استفاده از آن است اما امروز می خواهیم به شما یک روش جدید از طبخ تن را آموزش دهیم که خیلی سریع آماده می شود و تنوعی در رژیم غذایتان ایجاد می کند.این ساندویچ را معمولا مردم امریکا برای فرزندان خود تهیه می کنند و کودکان خیلی از این غذا استقبال می کنند. ماهی تن یکی از ماهی های پرخاصیت است که معمولا تبدیل به کنسرو شده و در اختیار مردم قرار می گیرد. تُن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده تون‌ماهیان است.یشتر ماهیان تن در دریاهای گرم زندگی می‌کنند، اما بسیاری از آنان در فصل تابستان به آب‌های شمالی کرهٔ زمین سفر می‌کنند. “بال ماهی آبی” حدود ۳ متر طول دارد. الباکور از انواع دیگر ماهی تن هستند. برخی از انواع بزرگتر ماهی تن مانند بلوفین می‌توانند حرارت بدنشان را با فعالیت‌های ماهیچه‌ای بالاتر از دمای آب ببرند. این کار به آنها کمک می‌کند که بتوانند در آب‌های سرد زنده بمانند.بعضی از انواع ماهی های تن، خون گرم هستند. بر خلاف انواع دیگر ماهی ها که گوشت سفید رنگی دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت این نوع ماهی ، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن در عضله) است.ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد. اسیدهای چرب امگا ۳ به طور کلی نقش پیشگیری کننده از بیماری های مزمنی نظیر بیماری های قلبی- عروقی ، دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان را دارند. از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ میگو ، ساندویچ کدو سبز ، همبرگر خانگی و برگر بوقلمون با آویشن اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه حاوی آب قرار داده، آن را روی حرارت بگذارید.
  • گام 2بیست دقیقه بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا بتوانید به راحتی در آن را باز کنید.
  • گام 3بعد از اینکه در کنسرو را باز کردید، مواد داخل آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
  • گام 4فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • گام 5وسط نان ساندویچی ها را باز کنید، سپس آنها را داخل سینی فر قرار دهید.
  • گام 6سس مایونز و ذرت پخته را داخل کاسه ای که تن ماهی را در آن ریخته بودید بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
  • گام 7در صورت نیاز کمی نمک بزنید.
  • گام 8حالا از مواد، داخل نان ها بریزید.
  • گام 9پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید و سینی را به مدت 6-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.
  • گام 10وقتی ساندویچ ها کمی خنک شدند، آنها را با کاهو، هویج و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو کنید.

مواد لازم:

  • کنسرو تن ماهی : 1 قوطی
  • ذرت پخته : 2 قاشق سوپخوری
  • نان ساند ویچی کوچک : 4 عد د
  • سس مایونز : 1 قاشق سوپخوری
  • پنیر پارمسان رند ه شد ه : 2 قاشق سوپخوری
  • کاهوی خرد شد ه : 1/4 پیمانه
  • هویج : 1 عد د
  • گوجه فرنگی کوچک : 2 عد د
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir