منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
روکر انار
  • روکر انار

توضیحات

روکر انار، دسر خوشمزه و معروف ایتالیایی بوده که مناسب شب یلدا نیز می باشد. این دسر شیک و محبوب بسیار راحت و آسان بوده و می ‌توانید سریع در منزل آماده و سرو کنید. زمان آماده سازی این دسر کمتر از ۳۰ دقیقه می باشد، اما به خاطر آماده شدن ژله، زمان آن کمی طولانی ‌تر خواهد شد. روکر انار را می‌ توانید در فصل زمستان در منزل آماده کنید و یک دسر خوشمزه و مقوی را در کنار خانواده سرو کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می توان به ترشک انار، چیز کیک انار، دسر انار دو رنگ لیوانی، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه، کنافه، کرامبل سیب، تارت میوه و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا ژله انار را با یک لیوان آب مخلوط کنید.
  • گام 2سپس بر روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
  • گام 3ظرف ژله را کمی چرب کنید و بعد از خنک شدن ژله انار، آن را در ظرف ژله بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
  • گام 4پودر ژلاتین را نیز با آب سرد مخلوط و بر روی بخار کتری بگذارید تا حل شود.
  • گام 5در یک ظرف جداگانه شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 6سپس نشاسته ذرت را کم کم اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 7شیر را بجوشانید و بعد به مواد شکر اضافه و با همزن مواد را خوب هم بزنید.
  • گام 8حالا باید ظرف مواد را بر روی بخار کتری بگذارید تا مواد غلیظ شود.
  • گام 9وقتی مواد غلیظ شد، ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 10انار دان شده را بر روی ژله انار بریزید و به آرامی ژله را مخلوط کنید.
  • گام 11خامه و پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
  • گام 12سپس مخلوط شکر را به آن اضافه و هم بزنید.
  • گام 13بعد گردوی خرد شده و بیسکویت پودر شده را نیز اضافه و هم بزنید.
  • گام 14مخلوط خامه آماده شده را بر روی ژله انار بریزید و ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

مواد لازم:

  • انار: ۴ عدد
  • ژله انار: ۱ بسته
  • شیر: ۱ پیمانه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شکر: دو سوم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر ژلاتین: ۴ قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده: نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق چایخوری
  • بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
  • پنیر ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir