منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای
  • رولت خامه ای

توضیحات

رولت خامه ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها در بین تمام شیرینی ها می باشد. رولت خامه ای یکی از قدیمی ترین شیرینی هایی می باشد که در تمام قنادی ها به وفور یافت می شود. شما در ایران هیچ قنادی را پیدا نمی کنید که رولت خامه ای نداشته باشد. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه این رولت خوشمزه را به صورت خونگی یه شما آموزش دهیم تا شما به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. شاید بعضی افراد فکر کنند که تهیه این شیرینی در خانه غیر ممکن است ولی اینگونه نیست و طرز تهیه و پخت آن به آن سختی که افراد فکر می کنند نیست. مواد اولیه این شیرینی نسبت به انواع شیرینی های خارجی کمتر است و به راحتی تهیه می شود. فقط شما باید به بعضی از نکات در تهیه آن دقت کنید. به طور کلی تمام شیرینی ها دارای تعدادی از نکات مهم می باشند که در طرز تهیه و پخت آن مهم است و باید رعایت شود. اگر شما در اینکار مبتدی هستید و به دنبال پخت یک شیرینی خوشمزه هستید بهتر است از الان شروع کنید و یک شیرینی خوشمزه برای افراد خانواده تهیه کنید تا بتوانید در کنار چای و یا قهوه آن را میل کنید و لذت ببرید. رولت خامه ای به عنوان یک شیرینی تر شناخته می شود که در بیشتر جشن ها و مهمانی ها از آن استفاده می شود. شما نیز می توانید این شیرینی را به صورت خانگی تهیه کنید و در انواع جشن ها و دورهمی ها از آن استفاده کنید و یک روز عالی را برای خود و خانواده تان رقم بزنید. با ما برای یادگیری دستور پخت این شیرینی همراه باشید. شیرینی آلمانی، کیک قرمز مخملی، کاپ کیک هندوانه و… از انواع شیرینی ها می باشد که در میان مردم محبوب اند.

مراحل:

  • گام 1زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید.
  • گام 2سپس دو قاشق از شکر بزنید تا فرم بگیرد.
  • گام 3زرده ها را با وانیل و بقیه شکر بزنید تا کمی کرمی رنگ شود .
  • گام 4سپس آبجوش را قاشق قاشق اضافه کنید تا کاملا کرم رنگ شود.
  • گام 5آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید.
  • گام 6سپس سفیده را اضافه کنید و هم بزنید.
  • گام 7مواد را که آماده شد در سینی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید.
  • گام 8دو سه بار سینی را به میز کارتون بکوبید تا حباب های اضافه خارج شود.
  • گام 9سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ده دقیقه قرار دهید.
  • گام 10پس از آنکه خمیر کامل پخت اجازه دهید خنک شود.
  • گام 11بعد از خنک شدن مقداری داخل رولت را با شربت مرطوب و بعد خامه کشی کنید .
  • گام 12می تونید از شکلات چیپسی ، موز ، توت فرنگی و یا گردو هم برای داخل رولت استفاده کنید .

مواد لازم:

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد : ۱۲۰ گرم
  • شکر : ۱۲۰ گرم
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • آب جوش : ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری + ۱/۴ وانیل مایع
  • عسل : ۱ قاشق سوپ خوری ( برای تیره تر شدن نان رولت )

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir