توضیحات
دسر قهوه و نارگیل، یکی از انواع دسرهای ژلاتینی خوشمزه و پرطرفدار می باشد که با مواد دردسترس و ساده می توانید در منزل آماده و سرو کنید. زمان طبخ این دسر ژله ای نیز بسیار سریع و کوتاه بوده و خیلی راحت آماده می شود. این دسر از دو لایه، یک لایه نارگیل و یک لایه قهوه آماده و طبخ می شود که می توانید به صورت متناوب تعداد لایه های دسر قهوه و نارگیل را بیشتر کنید. البته برای این کار توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن، لایه جدید حتماً باید داغ باشد و لایه قبلی دسر نیز کاملاً آماده و سفت شده باشد. برای لایه قهوه این دسر ژله ای نیز می توانید از انواع قهوه چون اسپرسو استفاده کنید.
از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می توان به دسر کاسترد شکلاتی، دسر پان اسپانیایی، موس شکلات وگان، روکر انار، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه، ترشک انار، اسلایس شکلاتی و… اشاره کرد.