منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دانه کولانه
  • دانه کولانه
  • دانه کولانه
دانه کولانه
  • دانه کولانه
  • دانه کولانه

توضیحات

دانه کولانه از غذاهای سنتی استان کردستان است.آش دانه کولانه که به آن آش دندان نیز می گویند، از آش های سنتی کردستان است که معمولاً به صورت مناسبتی تهیه می شود. این آش هنگام اولین رویش دندان‌ های شیری کودکان تهیه و اول بین ۷ همسایه سپس بین افراد فامیل تقسیم می شود و یا به همین مناسبت همه افراد فامیل را به صرف آش دانه کولانه دعوت می کنند، همچنین در فصول سرد سال نیز بنا بر ذائقه افراد طبخ می‌ گردد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز را خرد کرده در روغن تفت می دهیم.
  • گام 2گوشت یا قلم را با مقداری آب می گذاریم تا بپزد.
  • گام 3سپس حبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده و گندم را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 4در نهایت سبزی را اضافه کرده و شعله گاز را روی ملایک قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خوب پخته شود و جا بیفتد.

مواد لازم:

  • قلم : 500 گرم
  • گندم کامل : ⅕ پیمانه
  • نخود : ⅕ پیمانه
  • عدس : ⅕ پیمانه
  • لوبیا سفید : ⅕ پیمانه
  • لوبیا قرمز : ⅕ پیمانه
  • لوبیا چیتی : ⅕ پیمانه
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • سبزی معطر (مرزه ) : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir