حلوا ترکی ایرمیک

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
حلوا ترکی ایرمیک
  • حلوا ترکی ایرمیک
  • حلوا ترکی ایرمیک
حلوا ترکی ایرمیک
  • حلوا ترکی ایرمیک
  • حلوا ترکی ایرمیک

توضیحات

حلوای آرد ترکیه یا حلوا ترکی ایرمیک از متداول ترین حلوای موجود در ترکیه می باشد. در ترکیه حلواهای متنوعی وجود دارد که عمدتا در دو گروه طبقه بندی می شوند. در گروه اول حلوای های حاوی دانه های خوراکی از قبیل آجیل و کنجد می باشد که عمدتا با ارده تهیه شده و با نام حلوای تاهینی در فروشگاه های ترکیه به فروش می رسد. در دسته بندی دیگر حلوای های ترکیه می توان حلوای های طبخ شده با آرد سمولینا، آرد گندم و آرد نشاسته را نام برد که اغلب در مراسمات ترکیه در آشپز خانه های خانگی ترکیه پخته می شود. حلوای آرد ترکیه در گروه دوم این طبقه بندی قرار گرفته و محبوبیت ویژه ای بین مردمان ترکیه دارد. برخلاف مواد مورد نیاز برای پخت حلواهای مرسوم ایران، حلواهای ترکیه شامل ماده شیر در دستور پخت خود می باشند.
در تفت دادن آرد باید این کار را تا جایی انجام دهید که آرد به رنگ طلایی تبدیل شود. نباید برای سریعتر طلایی شدن آرد، شعله حرارت را بالا برد چرا که امکان سوختن منطقه ای آرد موجود در حلوا وجود دارد. در هنگام ریختن شیره با آرد گرم مواظب باشید چون حرارت بالای این دو ماده باعث خارج شدن حباب شده و احتمال سوختن دست وجود دارد پس مراقب باشید. بعد از ریختن شیره و مخلوط کردن با آرد باید به قدری این هم زدن را ادامه داد که آرد به شکل گلوله ای درآیند. گلوله آردی حاصل باید نرم بوده و شکل پذیر باشند. برای شکل دادن حلوا می توان از ته قاشق و یا ته کفیگر استفاده نمود. در صورتی که خواستید می توانید از قالب نیز برای این کار بهره بگیرید. به غیر آجیل می توان از پودر پسته یا خلال بادام هم برای تزیین حلوا استفاده کرد. به دلیل وجود شیر در این دستور میزان نگهداری این حلوا چندان نیست.

از انواع دیگر دسر می توان به : سمنو ، حلوا سیاه ، کاچی و شعریه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آب و شکر و شیر را در قابلمه می جوشانیم.
  • گام 2اجازه می دهیم کل شکرهای موجود حل شوند.
  • گام 3عصاره وانیل و سایر طعم دهنده ها را می توانید در این مرحله به قابلمه اضافه نمایید.
  • گام 4در یک تابه کره را آب کرده و تمامی آرد را به آن اضافه نمایید.
  • گام 5حدود 15 دقیقه کار تفت دادن آرد با کره را انجام می دهیم تا آرد طلایی شود.
  • گام 6بعد از اینکه رنگ آرد تغییر کرد مخلوط شیره را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 7به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا به قوام مورد نظر برسد.
  • گام 8در نهایت آجیل های تفت داده شده را برای تزیین اضافه کنید.

مواد لازم:

  • شکر : ۱ فنجان
  • آب : ۱/۲ فنجان
  • شیر : ۱ فنجان
  • کره : ۱۷۰ گرم
  • آرد : یک و ۱/۲ فنجان
  • عصاره وانیل یا گل رز : ۱/۴ قاشق غذا خوری(اختیاری)
  • آجیل تفت داده شده : ۱/۴ فنجان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir