منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو

توضیحات

تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و معروف ایتالیایی می باشد. از این دسر می توانید برای پذیرایی مهمانان استفاده کنید. حتی کودکان نیز یکی از طرفدارهای اصلی این دسر می باشند. تیرامیسو را می توانید با کمترین مواد اولیه و در خانه تهیه کنید. این دسر یک دسر مدرن و کلاسیک می باشد که در دهه ۵۰ در ایتالیا اختراع شد و همه را شگفت زده کرد.
درست کردن تیرامیسو خیلی راحت است و شما می توانید با رعایت نکات لازم به راحتی آن را طبخ کنید ولی باید برای آن صبر کنید و حوصله به خرج دهید. تمام زحمت و تلاشی که برای تهیه این دسر می کشید ارزش دارد زیرا یک دسر خوشمزه و با طعمی عالی تهیه می شود. تیرامیسو دارای شکر است و به افرادی که دارای بیماری دیابت هستند پیشنهاد نمی شود. اگر به جای شکر از عسل استفاده کنید دسر سالم و مقوی خواهید داشت.
شکلات مورد استفاده در دسر باید درصد کاکائو بالایی داشته باشد و شکلات تیره باشد. یک تکه از دسر تیرامیسو دارای ۴۰۹ کالری است. به جز وجود کالری دارای پروتئین، چربی و کربوهیدرات نیز می باشد، در نتیجه تیرامیسو یک دسر مقوی می باشد. از تیرامیسو می توان به عنوان دسر و یا میان وعده استفاده کرد. این دسر برای کودکان بسیار مقوی می باشد همچنین به دلیل وجود شکلات در این دسر در بین کودکان دارای جایگاه ویژه ای می باشد. مواد اولیه اصلی تیرامیسو شکلات تلخ، بیسکویت، تخم مرغ و پنیر ماسکارپونه است .
شما می توانید به جای این پنیر از انواع پنیر های دیگر خامه ای استفاده کنید، ولی باید مطمئن باشید که تازه و دارای بافت خامه ای باشند. بعد از درست کردن این دسر شاید طعم آن مشابه بازاری آن نباشد دلیل آن هم این است که آنها از خامه های فرم گرفته و مواد افزودنی شیمیایی استفاده می کنند ولی تیرامیسویی که در خانه تهیه می کنید سالم تر و مقوی تر است همچنین ارزش غذایی بالاتری دارد.
از انواع دیگر دسر می توان به : کیک خیس شکلاتی ، پودینگ گلابی و زنجبیل ، کیک موز با کرم پنیر و دسر بستنی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا رنگش تغیر کند و حالت کشدار پیدا کند.
  • گام 2سپس شکر را اضافه می کنیم ( همه شکر را اضافه نکنید. ۲ قاشق غذا خوری را نگه دارید ) و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم می زنیم.
  • گام 3ظرف شکر و تخم مرغ را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه با بخار آب کتری حرارت ببیند و کمی غلیظ شود و به رنگ کرم تبدیل شود.
  • گام 4کمی هم از ته آن را هم می زنیم تا ته نگیرد و به رنگ زرد پررنگ درنیاید.
  • گام 5خامه صبحانه را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر باقی مانده داخل ظرفی با همزن خوب هم می زنیم .
  • گام 6همزدن را ادامه می دهیم تا زمانی که وقتی ظرف را برگرداندیم خامه تکان نخورد.
  • گام 7مخلوط زرده تخم مرغ را به خامه اضافه می کنیم و حدود ۲ دقیقه هم میزنیم.
  • گام 8پنیر را همراه با یک قاشق غذا خوری شکر در ظرفی جداگانه به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. ( زیاد هم نزنید چون ممکن است پنیر آب شود و دسر را خراب کند).
  • گام 9سپس به مخلوط خامه و تخم مرغ ( مرحله ۳ ) اضافه می کنیم و حدود ۳ دقیقه با درجه کم هم می زنیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهد و همه مواد کامل مخلوط و صاف و یکدست شوند.
  • گام 10برای آماده کردن بیسکویت داخل دسر باید اول قهوه را آماده کنیم.
  • گام 11یک قاشق چای خوری سر پر قهوه را همراه با یک لیوان آب داخل قهوه ساز روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا بجوشد و رویش کف کند.
  • گام 12سپس بگذارید تا کمی سرد شود.
  • گام 13مخلوط آماده ترامیسو را در ظرف دلخواه برای سرو بریزید.
  • گام 14بیسکویت ها را یکی یکی داخل قهوه فرو کنید تا کمی نرم شود، سپس روی مواد را با یک لایه از بیسکویت بپوشانید.
  • گام 15کمی دیگر از مواد را روی بیسکویت ها بریزید و دوباره همین کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود.
  • گام 16تیرامیسو را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • گام 17پس از این مدت می توانید نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • بیسکویت پتی بور : نصف بسته
  • خامه صبحانه پگاه : نصف بسته صورتی ( ۵۰ گرم )
  • پنیر خامه ای : ۱ بسته ( ۵۰ گرم )
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • شکر : ۱/۲ پیمانه
  • قهوه : ۱ قاشق چای خوری
  • آب : یک لیوان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir