منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترش آبک
  • ترش آبک

توضیحات

ترش آبک از غذاهای سنتی استان قم است.در این غذا از کشک و گردو استفاده می شود و طعم تقریبا ترش و ملسی دارد.از محتویات این غذا می توان به آلو ترش و برگه ترش نیز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را در کمی روغن تفت می دهیم.
  • گام 2سپس به آن لوبیای پخته شده ، آلو ترش،برگه ترش و کشک را اضافه می کنیم.
  • گام 3در آخر و هنگام سرو مغز گردوی خرد شده را به آن می افزاییم.

مواد لازم:

  • لوبیا قرمز : 2 پیمانه
  • آلو ترش : 200 گرم
  • برگه ترش : 200 گرم
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • گردو : 100 گرم
  • کشک رقیق شده : 1 لیوان
  • روغن : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir