مراحل:
- روش تهیه ماده خشک اولیه :
- گام 1للک و ماست را مخلوط کرده به شکل خمیری شل درآوردهمی گذاریم حداقل 2 روز در دمای اتاق باقی بماند و تخمیر گردد.وقتی خمیر کمی ورآمد آن را به شکل چانه درآورده به اندازه کف دست پهن می کنیم و در آفتاب خشک می کنیم.این ماده خشک حداقل تا یک سال قابل نگهداری است.
- روش پخت :
- گام 1ابتدا ماده خشک را کوبیده پودر می کنیم و1 تا 2 ساعت در آب خیس می کنیم.
- گام 2ماهی را آبپز کره و خار(تیغ) های آن را می گیریم.
- گام 3در قابلمه کمی پیاز خرد کرده تفت می دهیم و ماهی را که از قبل پخته و خارکش کرده ا یم اضافه کرده کمی تفت می دهیم .
- گام 4سپس زردچوبه و فلفل به همراه مواد خیس خورده(در قسمت بالا گفته شد) و کمی آب به ماهی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
- گام 5زمان پخت تا موقعی ادامه می یابد که یک مخلوط یکنواخت و جاافتاده به دست آید.
- گام 6در نهایت هنگام مصرف می توان کمی نمک به آن اضافه کرد.