منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تارت گردویی
  • تارت گردویی

توضیحات

تارت گردویی، یک شیرینی خوشمزه و مجلسی است که می توانید برای انواع مهمانی‌ های خود آماده کنید. این شیرینی خوشمزه که با مواد اولیه عالی و سالم طبخ می شود، یک عصرانه فوق العاده و دسر جذابی است. طعم عالی آن با شکلات و یا تزیین های دیگری که می توانید از خوراکی های خوشمزه دیگر استفاده کنید، آن را فوق العاده و منحصر به فرد خواهد کرد.

در این دستور تهیه، ما روش آماده کردن نان تارت را نیز آموزش داده این. اما اگر می خواهید در وقت خود صرفه جویی کنید و سریع تر و راحت تر این تارت گردویی خوشمزه را آماده کنید، از نان تارت آماده استفاده کنید.

از دیگر انواع شیرینی ها و دسرها می توان به تارت خرما و گردو، تارت آناناس، شیرینی چنگالی، شیرینی لقمه ای، شیرینی آلمانی، شیرینی پف پفی، شیرینی وینا زعفرانی، اشترودل سیب، کاپ کیک گیلاس، شیرینی الماسی و… اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1شکر و کره را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
  • گام 2سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.
  • گام 3آرد را کم کم به ظرف مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 4خمیر را خوب ورز دهید و سپس ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  • گام 5برای مواد داخل تارت هم دوباره کره، شکر و وانیل را در یک ظرف جداگانه ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 6تخم مرغ را نیز اضافه کنید.
  • گام 7در آخر نیز پودر گردو را بریزید و مخلوط کنید.
  • گام 8قالب تارت را کمی چرب کنید و از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو با دست حالت بدهید و در قالب بگذارید.
  • گام 9سپس از مایع تارت در داخل خمیر بریزید.
  • گام 10فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی شیرینی ها طلایی شود.
  • گام 11بعد از آماده شدن تارت، می توانید با شکلات تخته ای آبکرده روی آن را تزیین کنید.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۴۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • مواد داخل تارت
  • پودر قند: ۳۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir