منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس
  • تارت آناناس

توضیحات

تارت آناناس یک نوع شیرینی است که با تارت تهیه می شود و روی این خمیر هر آنچه که دوست داشته باشید میتوانید بریزید و از انواع میوه ها برای تزیین آن می توانید استفاده کنید.
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت‌های امروزی معمولاً” بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارت‌های ریزه نیز به تارت‌های کوچک اطلاق می‌شود. به عنوان مثال می‌توان از تارت ریزه تخم مرغ نام برد. مثالی دیگر که در خصوص تارت‌ها می‌توان زد تارت‌های مربایی هستند که رنگ آنها بسته به مزه‌ای است که در مربا (به عنوان پرکننده) استفاده می‌شود. از میان تارت‌ها می‌توان به تارت خوش‌پخت نیز اشاره کرد که خاستگاه بریتانیایی دارد. از تارت‌های نمکی می‌توان به پای کیش اشاره کرد.
تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.
هر کشوری برای خود تارتی مخصوص دارد که بیشتر از همه مورد اسقبال عموم می باشد. انگلستان ، هلند ، اسپانیا ، ایران و … از جمله کشورهایی هستند که تارتهای خاص خود را دارند که هر کدام طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آرد، نمک، شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 2کره را اضافه کرده و با دست یا مخلوط کن، مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 3زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد مواد را ورز می دهیم.
  • گام 4اگر خمیر خیلی خشک است، 1 قاشق چایخوری آب یا خامه اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
  • گام 5خمیر به دست آمده را داخل سلفون گذاشته و 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
  • گام 6سپس خمیر را در آورده و خیلی کم ورز می دهیم و به اندازه 26 سانتیمتر بازش می کنیم و داخل قالب تارت 25 سانتیمتری که چرب کرده ایم می گذاریم
  • گام 7پس از آنکه خمیر را در قالب گذاشتیم همه جای آن را با چنگال سوراخ می کنیم.
  • گام 8خمیر را در فر گرم شده 190 درجه و در طبقه پایین، 20-25 دقیقه می گذاریم تا قهوه ای شود.
  • گام 9برای تهیه فیلینگ، آناناس ها را از کنسرو در آورده و می گذاریم خشک شوند.
  • گام 10ژلاتین رو داخل 100 میلی لیتر از آب کنسرو آناناس ریخته و 10 دقیقه صبر می کنیم.
  • گام 11سپس به صورت بن ماری کاملا حل می کنیم تا شفاف شود.
  • گام 12توجه داشته باشید که ژلاتین باید گرم باشه نه اینکه داغ باشد.
  • گام 13ماست، آب لیمو(لیمو ترش)، وانیل و شکر را با همزن می زنیم.
  • گام 14ژلاتین را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم.
  • گام 15پوست لیمو را اضافه کرده و با ژلاتین مخلوط می کنیم.
  • گام 16خامه فرم گرفته را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو می کنیم.
  • گام 17مخلوط به دست آمده باید غلیظ باشد.
  • گام 18سپس به مدت خیلی کم در حدی که مقدار مواد خودش را بگیرد در یخچال می گذاریم.
  • گام 19در نهایت مواد را از یخچال در آورده و روی تارت سرد شده می ریزیم و مجدد 1 ساعت در پخچال می گذاریم.
  • گام 20ژله را طبق دستور روی قوطی درست می کنیم، ولی آب مورد نیاز برای تهیه ژله را کمتر می ریزیم و آناناس ها و تمشک ها را روی فیلینگ (همان ماده ای که در بالا طرز تهیه اش را توضیح دادیم ) و به آرامی ژله را با قاشق روی آن می ریزیم، زیاد ریخته نشود زیرا میوه ها نباید شناور باشند
  • گام 21در آخر تارت را داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.

مواد لازم:

  • برای خمیر:
  • آرد کیک پزی : 250 گرم
  • کره سرد، مکعبی خرد شده : 150 گرم
  • نمک : 1 پنس
  • شکر : 60 گرم
  • وانیل : به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • برای فیلینگ:
  • پودر ژلاتین : 5 قاشق چایخوری
  • آب کنسرو آناناس : 100 میلی لیتر
  • کنسرو آناناس : 1 قوطی
  • ماست پرچرب شیرین : 250 گرم
  • شکر : 50 گرم
  • وانیل: یک قاشق مربا خوری
  • پوست لیمو رنده شده : به مقدار لازم
  • لیمو ترش : 1 عدد
  • خامه قنادی 30-35% که فرم دادین : 250 گرم
  • 7-8 عدد تمشک قرمز یا توت فرنگی
  • پودر ژله: یک بسته(اختیاری)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir