بستنی سرخ شده

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده
  • بستنی سرخ شده

توضیحات

بستنی سرخ شده یک دسر و یا عصرانه بسیار خوش طعم است که توصیه می شود حتما تهیه کنید و از طعم جالب آن لذت ببرید. شاید فکر کنید که تهیه این دسر دشوار باشد ولی باید بگویم طرز تهیه آن بسیار راحت و ساده است.
بستنی سرخ شده طعم وانیل دارد و پوشش روی آن ترد و کرانچی است. می‮توانید آن را با خامه، عسل و گیلاس و انواع میوه های تازه در دسترس تان سرو کنید. تهیه و درست کردن این بستنی ۴ ساعت زمان می‮‮برد چون باید آن را در فریزر قرار دهید. می‮توانید آن را از قبل آماده کنید (اسکوپهای بستنی را آماده کرده با تخم مرغ و کورنفلکس بپوشانید) و هر زمان که خواستید سرو کنید سرخ کنید. از هر نوع کورن فلکسی که در منزل دارید میتوانید برای این دستور استفاده کنید اگر در دسترس نبود از خرده بیسکویت استفاده کنید.
این دسر را می توانید به عنوان میان وعده ،عصرانه و یا برای میهمانی های بعد از شام سرو کنید.

در این صفحه شما می توانید با طرز تهیه توپک هندوانه ای که برای میهمانی ها و یا مناسبت ها استفاده می شود دیدن کنید.

مراحل:

  • گام 1بستنی را با قاشق اسکوپ به شکل توپ در بیاورید که هر کدام به اندازه نیم پیمانه باشند. آنها را روی سینی قرار داده و برای حدود 1 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
  • گام 2در ظرف کم عمقی کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل (گردو، بادام، بادام زمینی یا بیسکوییت هر کدام که مایل هستید.) را نیز اضافه کنید.
  • گام 3در ظرف دیگری، سفیده های تخم مرغ (به‮جای 2 عدد تخم مرغ می‮توانید از 3 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید) را هم بزنید تا کف کنند.
  • گام 4توپ‮های بستنی را اول در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند. اگر لازم است این کار را تکرار کنید.
  • گام 5توپهای بستنی کاور شده با کورن فلکس و آجیل خردشده را حدود 3 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
  • گام 6در تابه ‮یا قابلمه‌ای کوچک مقدار زیادی روغن را حرارت دهید تا دمای آن به 091 درجه سانتی‮گراد برسد. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که توهای بستنی کاملا در آن غوطه‌ور شوند.
  • گام 7توپهای بستنی را از فریزر خارج کرده و بلافاصله بصوت تک تک داخل قابلمه پر از روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • گام 8روغن آنها را سریع با حوله کاغذی بگیرید و سروشان کنید.
  • گام 9در زمان سرو توپهای ترد و کرانچی را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.

مواد لازم:

  • بستنی وانیلی : 450 گرم
  • کورن‌فلکس صبحانه :3 پیمانه
  • روغن : 2 پیمانه
  • پودر نارگیل : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • دارچین آسیاب شده : 1 قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir