منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری
  • بسبوسه مصری

توضیحات

بسبوسه یک شیرینی خوش طعم مصری است. این دسر لذیذ با استفاده از آرد سمولینا، تخم مرغ، ماست و پودر نارگیل تهیه می شود. البته در برخی از کشورهای عربی به مواد اولیه آن شیر و شیر خشک نیز می افزایند. خوردن این دسر همراه با شیرینی مقروطه و قطایف در ماه رمضان بسیار مرسوم است. امروز دستور تهیه بسبوسه مصری را برای شما در سایت خوردنی ها قرار داده ایم.

برای تزیین بسبوسه مصری می توانید از خلال بادام، پسته و پودر نارگیل استفاده کنید. شربت این دسر را زمانی که مواد بسبوسه در فر در حال پختن هستند درست کنید. زیرا شربت باید کاملا سرد باشد تا به راحتی به خورد شیرینی داغ برود. برای تهیه شربت بسبوسه یک قابلمه بردارید و مقداری شکر و آب در آن ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی شکر حل شد به آن آبلیمو بیفزایید. اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد و سپس به آن گلاب اضافه کنید. یک دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود. زمانی که بسبوسه پخته شد آن را از فر درآورده و شربت سرد را روی آن بریزید. سپس در فر بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. بعد از آن شیرینی را درآورده و فرصت بدهید تا خنک شود. با مواد مورد علاقه تان دیزاین کرده و نوش جان کنید.
اگر به تهیه و پخت دسر علاقه دارید حتما به بخش شیرینی، دسر و کیک خوردنی ها سر بزنید. ما در این صفحه دستور پخت دسرهایی همچون بیسکوییت ستاره ای، کرپ، کیک ایتالیایی و پنکیک آلمانی را قرار داده ایم. شما چه دسر یا کیکی را می پسندید؟

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن كنيد.
  • گام 2ابتدا باید پودر نارگیل و بیکینگ پودر و آرد سمولینا را با یکدیگر در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کنید.
  • گام 3سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ را با مقداری نمک هم بزنید و شکر و روغن و دو قاشق غذاخوری گلاب و ماست را به ترتیب به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و همه این مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
  • گام 4در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد سمولینا اضافه کنید و این مواد را هم بزنید.
  • گام 5قالب مربع شكل 23 سانتی متری را با كره چرب كرده و مواد را در آن بريزيد و بادام‌ها را روی بسبوسه بچينيد.
  • گام 6سپس قالب را در فر قرار داده و به مدت 30 دقيقه بپزيد تا كاملا مغز پخت و طلايی شود.
  • گام 7تمام مواد شربت را در ظرفي مخلوط كرده روی حرارت قرار دهيد تا يك دقيقه بجوشد، آن‌گاه شربت آماده است.(دستور تهیه شربت در مقدمه است).
  • گام 8پس از اين‌كه دسر را از فر خارج كرديد آن را برش زده و شربت سرد را روي دسر داغ بريزيد
  • گام 9در نهایت اجازه دهید مجددا دسر خنك شده سپس سرو كنيد.

مواد لازم:

  • آرد سمولینا : یک پیمانه
  • پودر نارگیل : یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ :1 عدد
  • کره آب شده و سرد شده درد دمای محیط : 85 گرم
  • ماست : یک دوم پیمانه
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • بادام هندی یا بادام زمینی : به مقدار لازم
  • شکر : 100 گرم
  • مواد لازم براي شربت :
  • شكر : يك پيمانه
  • آب : 1/2 پيمانه
  • آبليمو : يك قاشق چايخوري
  • زعفران دم شده : يك قاشق چايخوري

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir