برویشین ترش(بلغور ترش)

آش و حلیم , پیش غذا , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
برویشین ترش(بلغور ترش)
  • برویشین ترش(بلغور ترش)
  • برویشین ترش(بلغور ترش)
برویشین ترش(بلغور ترش)
  • برویشین ترش(بلغور ترش)
  • برویشین ترش(بلغور ترش)

توضیحات

برویشین ترش(بلغور ترش) یکی از غذاهای سنتی استان کردستان است که در اصل نوعی آش به شمار می رود. برویشین ترش را هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز را خرد کرده تفت می دهیم.
  • گام 2نخود و بلغور را که خیس خورده همراه با آب اضافه کرده روی شعله حرارت می دهیم.
  • گام 3بعد از مدتی مغز گردو و کشمش و برگه زردآلو را اضافه می کنیم.
  • گام 4در نهایت آبلیمو ، نمک و زردچوبه را به غذا اضافه می کنیم.

مواد لازم:

  • بلغور : 1 پیمانه
  • زردآلوی خشک : ⅔ لیوان
  • نخود : ⅔ لیوان
  • گردو : 10-12 عدد
  • کشمش : ⅓ پیمانه
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • آبلیمو(یا سرکه) : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir