منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش گوجه
  • آش گوجه

توضیحات

آش گوجه نوعی پیش غذای محلی به شمار می‌رود. البته بسیاری آن را به عنوان غذای اصلی نیز مصرف می‌کنند. این آش در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور طرفدارانی دارد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا حبوبات را که از قبل خیس کرده ایم می پزیم.
  • گام 2سپس پیاز، گوشت ، گوجه ، رب و سبزیجات را کمی تفت می دهیم .
  • گام 3حدود 2 لیتر آب روی مواد می ریزیم تا پخته شوند.
  • گام 4پس از پخت حبوبات آنها را به مواد قبلی اضافه می کنیم تا باز هم پخته شوند.
  • گام 5نیم ساعتمانده به پایان پخت آبغوره و رشته به آن اضافه و با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 6در آخر پیاز داغ ، نعنا داغ ، کشک و زعفران را برای تزیین روی آش استفاده می کنیم.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی : 1 عدد
  • رب : 1 قاشق غذاخوری
  • کشک : 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران : به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده : نصف استکان
  • روغن مایع : به مقدار لازم
  • رشته آشی : 100 گرم
  • نخود : 1 استکان
  • لوبیای سفید : 1 استکان
  • آبغوره : 1 استکان
  • سبزی آش(اسفناج ، تره و جعفری ): ⅕ کیلو گرم
  • پیاز : 1 عدد
  • نعنا : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • سماق : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir