منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش کارده
  • آش کارده

توضیحات

آش کارده به دلیل تخمیر جو سرشار از ویتامین های ب است.این ویتامین ها علاوه بر تقویت قوای عصبی ، اشتها آور بوده از کم خوابی و آشفتگی جلوگیری می کند.همچنین کارده موجود در آن باعث تقویت دستگاه گوارش شده و به دلیل ملین بودن فعالیت های روده ها را بهبود می بخشد و به دلیل کاهش چربی خون از عوارض قلبی نیز پیشگیری می کند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1روش پخت مایه آش
  • گام 2همه مواد قسمت دوم را با هم مخلوط می کنیم .
  • گام 32 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
  • گام 4سپس مایه را به مدت 12 ساعت در جای گرم نگهداری می کنیم.
  • گام 5بعد از این مدت مایه آش ترش می شود.
  • گام 6روش پخت آش کارده
  • گام 7ابتدا بلغور ، کارده ، برنج نیم دانه و نمک را با مقداری آب ، کمی گرم نموده و سپس مایه از قبل آماده شده را به آن اضافه می نماییم و به مدت 12 ساعت در جای گرم نگهداری می کنیم.
  • گام 8سپس مخلوط آماده شده را روی حرارت می گذاریم تا خوب بپزد.
  • گام 9در آخر سیر کوبیده را به آن اضافه کرده آش را هم م یزنیم تا خوب جا بیفتد و آماده سرو شود.

مواد لازم:

  • بلغور جو : 1 پیمانه
  • کارده(سبزی کوهی ) : 80 گرم
  • بلغور گندم : 1 پیمانه
  • برنج نیم دانه : نصف پیمانه
  • سیر : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • مواد مایه آش :
  • برنج نیم دانه : 20 گرم
  • بلغور گندم : 20 گرم
  • نارنج(آب نارنج) : 20 گرم
  • کارده : 20 گرم
  • سیر : 20 گرم
  • خمیر مایه : 20 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir