منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر
  • آش چغندر

توضیحات

آش چغندر به دلیل داشتن رنگ توجه برانگیز و طعم عالی بسیاری از افراد را به تهیه و پخت این آش مجاب کرده است. کودکان اغلب به دلیل طعم چغندر شاید تمایلی به مصرف آن نداشته باشند؛ والدین می توانند با استفاده از چغندر در این آش کودکان را از ارزش و خواص فراوان چغندر بهره مند کنند. چغندر به صورت پخته شده در انواع آش ها و حتی خورش ها نیز به مصرف می رسد. چغندر از انواع سبزی هایی است که ریشه فراوان داشته و سرشار از مواد قندی بسیار زیاد می باشد. قند طبیعی موجود در چغندر به اندازه ای فراوان و مناسب است که در مصرف آن در غذاها و حتی مرباها به قند زیادی احتیاج ندارید. چغندر سرشار از مواد معدنی از جمله فسفر، آهن و کلسیم است و خواص بسیار زیادی دارد. علاوه بر چغندر برگ های این گیاه خوردنی و پر خاصیت نیز قابلیت استفاده در غذاها را دارد و به عنوان سبزی در کنار غذاها میل می شود. آش چغندر را می توانید در وعده ناهار میل کنید. این آش یکی از پر خاصیت ترین و پر مصرف ترین غذاها است که به دلیل آبکی بودن در افطار نیز سرو می شود. از فواید درمانی چغندر می توان به درمان کم خونی، دفع سنگ کلیه، رفع یبوست، از بین بردن حساسیت های پوستی از جمله زگیل و رفع التهابات مثانه اشاره کرد. چغندر به دلیل مواد معدنی مناسب اشتها آور است و برای افرادی که عفونت های معده و یا اشتهای ضعیفی دارند بسیار مناسب است.

از انواع آش های مشابه با طعم و عطری عالی می توان به آش شلغم، برویشین ترش(بلغور ترش) ، آش کدو حلوایی و آش ماسوا اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند.
  • گام 2لبوها را به خوبی شسته ، پوست آنها را بگیرید و در قابلمه ای بگذارید تا کاملا پخته شوند.
  • گام 3نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس کرده اید به همراه عدس نیز در قابلمه ای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.
  • گام 4لبوهایی را که پخته شده اند را به قطعات کوچک خرد کرده و یا رنده کنید.
  • گام 5لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد.
  • گام 6در آخرین مرحله ادویه ها و قره قروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید.
  • گام 7بعد از پخت کامل آش نعنا داغ را به عنوان تزئیین آش آماده کرده، آش را در ظرف مناسب با نعنا تزئیین کرده و سپس نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • لبو: ۱ کیلو
  • رشته آش: ۲۵۰ گرم
  • قره قروت: ۲۰۰ گرم
  • نعنا داغ: به مقدار لازم
  • نخود: نصف پیمانه
  • لوبیا: نصف پیمانه
  • عدس: نصف پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir