آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس
  • آش عدس

توضیحات

آش عدس یک نوع آش است که می تواند گزینه مناسبی برای سفره های افطار در ماه رمضان و یا یک پیش غذا و شام مفید برای زمان هایی که حوصله پخت غذا ندارید باشد.شاید بگویید این همان عدسی است اما باید بگویم خیر این غذا واقعا یک نوع آش است.یک آش خوشمزه که با کمترین مواد و بدون وجود سبزی آش می توانید آن را تهیه کنید.کل مواد این غذا در سه گزینه عدس ، آرد گندم و نان خشک خلاصه می شود.به همین راحتی شما می توانید یک آش جدید مقوی را برای اعضای خانواده تهیه کنید.البته در صورت علاقه می توانید مواد دیگری همچون سیب زمینی و سبزی خشک به آن اضافه کنید ولی می توانید با همان سه قلمی که به شما گفته شد این آش عدس خوشمزه را تهیه کنید.مهمترین ماده این غذا عدس است که با آن معمولا عدس پلو و عدسی تهیه می شود و همچنین در انواع آش مانند آش رشته نیز به کار برده می شود. عدس‌ حاوی فیبر محلول است که می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد. LDL (لیپو پروتئین کم‌چگال) یا همان کلسترول بد عامل اصلی سفت شدن دیواره‌ی رگ‌ها یا تصلب شرایین است. برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن، به جای استفاده از گوشت که می‌تواند باعث افزایش سطح کلسترول خون شود، بهتر است عدس مصرف کنید.عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند.عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.عدسها همچنین حاوی ۶ ماده معدنی مهم، ۲ ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می‌باشند.عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کم‌خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.مصرف عدس در سلامتی قلب نقش به سزایی دارد. این نقش نه تنها به دلیل فیبرهای موجود در عدس بلکه بعلت مقادیر قابل ملاحظه‌ای از فولات ( Folate) و منیزم آن است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا عدس را خوب می پزیم.
  • گام 2سپس آب عدس را از عدس جدا کرده و آب آن را کنار می گذاریم.
  • گام 3عدس را خوب می کوبیم و سپس کمی نان خشک به آن اضافه می کنیم.
  • گام 4نان ها را هم به همراه عدس می کوبیم.
  • گام 5نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 6در این مرحله آرد را در روغن تفت می دهیم و عدس کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 7سپس آب عدس را که کنار گذاشته بودیم به آش اضافه می کنیم.
  • گام 8شعله را کم کرده و می گذاریم خوب جا بیفتد .

مواد لازم:

  • عدس : نصف لیوان
  • آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
  • نان خشک : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir