منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش جوش
  • آش جوش
  • آش جوش
آش جوش
  • آش جوش
  • آش جوش

توضیحات

آش جوش یا جوش بره یکی از آشهای محلی استان سمنان است که البته در این شهر به این نام خوانده می شود شبیه این آش با نام های مشابه در شهرستان های دیگر نیز موجود است که در ادمه مطلب به آن اشاره می کنیم.
همان طور که گفته شد از انواع دیگر این آش ،آش جوش پره یا آش جوشواره است که در خراسان بویژه در خراسان جنوبی از پختن سمبوسه دارای حبوبات و ادویه در آب درست می‌شود و نیازی به گوشت ندارد. در شهرهای شمال غربی ایران همانند اردبیل،با نام آش گوشواره معروف بوده و از آش های بسیار قدیمی و سنتی آن منطقه نیز محسوب میشود که بعلت فرایند طبخ زمان بر و سختش،امروزه کمتر رواج دارد.
وجه متمایز آش جوش نوع مواد به کار رفته و خمیری است که در تهیه آن استفاده می شود.در واقع در طرز تهیه این آش از خمیری استفاده می شود که تمامی مواد مربوط به آش در داخل آن قرار می گیرید و این خمیر شکلی شبیه به سمبوسه های معروف اما خیلی کوچکتر دارد. خمیر مورد نظر از آرد گندم و آب و خمیر مایه تهیه می شود ، پس از به دست امدن خمیر به آن کمی استراحت می دهند تا خمیر به صورت مورد نظر در آید و پس از آن مراحل پهن کردن و به قطعات کوچک در آوردن خمیر را انجام می دهند و در نهایت تمامی مواد را داخل این خمیر گذاشته و آن را می پیچند و داخل آب می گذارند ، چیزی حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا این خمیر پخته شود نباید این خمیر بیش از حد نرم شود چون در این صورت وا می رود و باید قبل از این اتفاق آن را از آب درآورده و ما بقی مراحل پخت را طیق دستور العمل زیر انجام دهید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1روش تهیه خمیر:
  • گام 2ابتدا آرد را با آب ورز می دهیم تا زمانی که به دست نچسبد.
  • گام 3سپس خمیر را روی سینی پهن می کنیم و به شکل قالب های مربعی شکل برش می دهیم.
  • گام 4سپس گوشت چرخ کرده را که با پیاز سرخ شده همراه با سیزی خرد شده داخل قالب های مربعی شکل می ریزیم و قالب خمیر را می بندیم.
  • گام 5روش پخت :
  • گام 6نخود و لوبیا را به ظرف آب در حال جوش اضافه می کنیم و وقتی نخود و لوبیا کمی نرم شدخمیرهای درست شده را هم به آن اضافه می کنیم.
  • گام 7بعد از 40 دقیقه جوشیدن مقداری کشک به آن اضافه می کنیم .
  • گام 8پس از 10 دقیقه غذا حاضر است.
  • گام 9برای تزیین مقداری نعنا خشک را در روغن تفت داده همراه با پیاز سرخ شده روی غذا می ریزیم.

مواد لازم:

  • آرد گندم : 3 پیمانه
  • آب : به مقدار لازم
  • خمیر مایه : به مقدار لازم
  • لوبیا : 1 پیمانه
  • نخود : 1 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده : 1 پیمانه
  • کشک : به مقدار دلخواه
  • سبزی آش : به مقدار دلخواه
  • فلفل : به مقدار دلخواه
  • نمک : به مقدار دلخواه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir