آش جو
  • آش جو

توضیحات

این نوع آش جو سرشار از کلسیم است. به همین دلیل برای رشد استخوان و استحکام دندان به خصوص در کودکان و تعدیل فشار خون و پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش مناسب می باشد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1حبوبات و گندم و جو را از شب قبل خیس کرده روز بعد حبوبات را جداگانه می پزیم و گندم وجو را روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی بپزد.
  • گام 2سپس پیاز خرد شده را کمی تفت داده ، سبزیجات خرد شده و 2 عدد سیر رنده شده را هم کمی تفت می دهیم و کلیه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 3در این قسمت تمامی موادی را که تفت داده ایم به حبوبات در حال پخت اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب به آن می افزاییم.
  • گام 4هر چند دقیقه یک بار مواد را هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • گام 5کشک ساییده شده را همراه 2 سیر دیگر و یک قاشق پونه داخل مخلوط کن ریخته تا کامل با هم حل شوند.
  • گام 6پس از آماده شدن کشک ، غذا را داخل ظرف کشیده و به ترتیب روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن ، مقداری کشک و 2 قاشق غذاخوری گردوی چرخ شده می ریزیم و غذا آماده است.

مواد لازم:

  • گندم : 2 پیمانه
  • جو پوست کنده : 1 پیمانه
  • نخود : نصف پیمانه
  • ماش : 1 پیمانه
  • عدس : 1 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی : نصف پیمانه
  • لوبیا سفید : نصف پیمانه
  • لوبیا قرمز : نصف پیمانه
  • پونه کوهی : 1 قاشق چای خوری
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • سبزی آش : 1 کیلو
  • گردوی چرخ شده : 200 گرم
  • کشک ساییده شده محلی : 1 کیلو گرم
  • روغن مایع : به مقدار لازم
  • سیر درشت : 4 حبه
  • زیره : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • دارچین : به مقدار لازم
  • زنجبیل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir