منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش اُماج
  • آش اُماج
  • آش اُماج
  • آش اُماج
آش اُماج
  • آش اُماج
  • آش اُماج
  • آش اُماج
آش اُماج
  • آش اُماج
  • آش اُماج
  • آش اُماج

توضیحات

آش اُماج یکی از آش های استان قم می باشد.این آش انواع مختلفی دارد که در اینجا به یکی دیگر از انواع آن اشاره می کنیم. وجه تشابه این نوع آش با هم نامهای خود این است که در این آش از نوعی خمیر برای پخت استفاده می شود که ابتدا باید آن را تهیه کنید سپس به سراغ پخت آش بروید و این تنها تشابهی است که این نوع آش با آش های شبیه خود دارد. ولی در بقیه مواد تشکیل دهنده متفاوت است.
دلیل اسم این آش به اُماج به دلیل خمیری است که در آن استفاده می شود می شود.
طرز تهیه خمیر به این صورت است که آرد را در سینی ریخته و کمی آب روی آن می پاشیم و مواد را باهم، هم می زنیم .سپس مایع به دست آمده را از صافی دانه درشت رد می کنیم تا دانه هایی به اندازه عدس به دست آید .به این ترتیب خمیر اُماج آماده می گردد.

شهر تبریز دارای نوعی آش به همین نام یعنی آش اوماج نیز هست.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1طرز تهیه اُماج
  • گام 2آرد را در سینی ریخته کمی آب روی آن می پاشیم و هم می زنیم .
  • گام 3سپس آن را از صافی دانه درشت رد می کنیم تا دانه هایی به اندازه عدس به دست آید .به این ترکیب آرد اماج گویند.
  • گام 4تهیه آش
  • گام 5ابتدا سبزی ها را خرد کرده و سپس در آب می پزیم .
  • گام 6عدسرا که از قبل پخته ایم و چغندر رنده شده را به سبزی اضافه می کنیم .
  • گام 7آرد مالیده شده یا گلوله گلوله شده(اُماج) و بعد پیاز و نعنا تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه را می افزاییم.
  • گام 8در بعضی مناطق در انتها ، قره قروت یا سرکه به آش اضافه می کنند.

مواد لازم:

  • آرد : ⅖ پیمانه
  • عدس : 1 پیمانه
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • سبزی آش : 1 کیلوگرم
  • چغندر متوسط : 1 عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir