منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو
  • کیک کاکائو

توضیحات

کیک کاکائو یا همان کیک شکلاتی یکی از پر طرفدارترین کیک ها در میان مردم است.همان طور که از اسم این کیک پیداست با پودر کاکائو و گاهی اوقات با اضافه کردن شکلات داغ این کیک تهیه می شود.معمولا در بسیاری از مجالس و تولد ها از این طعم کیک استفاده می شود.طرز تهیه این کیک بسیار آسان است و شباهت زیادی به کیک وانیلی دارد فقط با این تفاوت که در داخل آن مقداری کاکائو ریخته می شود و رنگ و طعم آن را متفاوت می کند اما در مواد اولیه تقریبا یکسان هستند.معمولا برای تهیه کیک از مواد ثابتی همچون شیر ، آرد و تخم مرغ استفاده می شود اما ما در اینجا می خواهیم شما را با طرز تهیه کیکی آشنا کنیم که با ماست تهیه می شود.استفاده از ماست در تهیه کیک باعث می شود که کیک دارای بافتی خیس و سنگین باشد.همان طور که گفتیم در طرز تهیه این کیک از کاکائو استفاده می شود.شاید برایتان جالب باشد که بدانید کاکائو یک گیاه است که میوه آن را می چینند و میوه‌های این گیاه را پس از چیدن انبار می‌کنند تا بپوسد و پس از آن دانه‌ها را جمع‌آوری می‌کنند و به مصرف می‌رسانند و معمولاً از آن‌ها پودر کاکائو تهیه می‌کنند. دانه این گیاه تقویت‌کننده قلب است و به علاوه محتوی مقدار زیادی ازنه و چربی است. از کاکائو شکلات نیز تهیه می‌کنند.سرخ‌پوستان قبیلهٔ آزتک از دانه‌های کاکائو برای تهیهٔ نوعی از نوشیدنی دم کرده به نام شکاتل استفاده می‌کردند و آن را «غذای خدایان» می نامیدند.اسپانیایی‌ها کاکائو را در قرن شانزدهم میلادی از مکزیک به اروپا بردند و حدود ۱۰۰ سال طرز تهیهٔ شکاتل را مخفی نگه داشتند تا در قرن هفدهم میلادی سایر اروپایی‌ها نیز طرز تهیهٔ این نوشیدنی را آموختند.آنتی اکسیدان قوی موجود در دانه‌ی کاکائو، فلاوونوئید می‌باشد. مواد آنتی اکسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاکاروتن و… هستند که می‌توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی شوند.از دیگر انواع کیک می توان به کیک کاسترد ، کیک موز ، کیک اسفنجی و کیک سورپرایز اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا قبل از هر کاری فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
  • گام 2برای پخت کیک شکلاتی با ماست با مقدار مواد گفته شده در بالا، به یک قالب کیک دایره‌ای به قطر 23 سانتی‌متر نیاز دارید.
  • گام 3قالب را کمی چرب کرده و کف آن یک کاغذ روغنی پهن کنید.
  • گام 4تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه بزرگ شکسته و کمی با همزن مخلوط کنید.
  • گام 5سپس ماست، روغن و شکر را نیز به آن اضافه نموده و با همزن خوب بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
  • گام 6آرد الک شده و آرد کامل را به همراه بکینگ پودر، جوش شیرین و پودر کاکائو به محتویات داخل کاسه افزوده و همه مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
  • گام 7در این مرحله شکلات آب‌شده را به مایه داخل کاسه افزوده و باز هم مواد را هم بزنید.
  • گام 8مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و قالب را داخل فر قرار دهید.
  • گام 9مدت زمان لازم برای پخت این کیک بین 40 تا 45 دقیقه است اما ترجیحا برای اطمینان از پخت کیک یک چاقو یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید.
  • گام 10اگر هنگام بیرون آوردن چاقو، مواد کیک به آن نچسبیده بود کیک شما کاملا پخته است.
  • گام 11حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کیک داخل قالب کمی خنک شود.
  • گام 12سپس آن را از داخل قالب بیرون آورده و روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا خنک شود.
  • گام 13تا اینجا طرز تهیه کیک به پایان رسید و شما بدون تزیین می توانید آن را میل کنید.اما اگر می خواهید کیکتان را تزیین کنید در ادمه با ما همراه باشد.
  • گام 14وقتی کیک کاملا خنک شد، آن را با دو برش افقی به 3 لایه مساوی تقسیم کنید.
  • گام 15ما بقی ماست را به اضافه خامه داخل کاسه بزرگی ریخته و با همزن آنقدر بزنید تا سفت شده و از ظرف بیرون نریزد.
  • گام 16مقداری از ترکیب ماست و خامه را روی یکی از لایه‌های کیک بمالید و روی آن چند تکه میوه قرار دهید.
  • گام 17همین کار را برای لایه‌های دیگر نیز تکرار کنید.
  • گام 18برای سرو، کیک را به صورت برش‌های مثلثی ببرید.

مواد لازم:

  • روغن گیاهی : 2/3 پیمانه
  • ماست پرچرب : 300 میلی لیتر یا 1 و 1/3 پیمانه
  • شکر تصفیه نشده :1 و 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • آرد کامل : 3/4 پیمانه
  • آرد شیرینی پزی : 1 پیمانه
  • پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
  • شکلات خالص آب کرده : 50 گرم
  • خامه پر چرب : 2/3 پیمانه
  • میوه تازه برای تزیین : 225 گرم میوه تازه ترجیحا توت فرنگی و تمشک

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir