کیک قرمز مخملی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی
  • کیک قرمز مخملی

توضیحات

کیک قرمز مخملی یا (red velvet)رد ولوت یک از خوشمزترین و زیباترین کیک های مربوط به ولنتاین است. این کیک را به نوعی می توان با کیک شکلاتی مقایسه کرد.کیک مخملی با کیک شکلاتی دو تفاوت عمده دارد یکی اینکه به جایدر کیک مخملی به جای استفاده از شیر از باتر میلک استفاده می شود و دیگر اینکه در این کیک از پودر کاکائو کمتری استفاده می شود.دیگر اینکه اسید حاصل از باتر میلک با جوش شیرین واکنش نشان می دهد و باعث می شود بافت مخملی و خیس به این کیک بدهد و همین امر باعث محبوبیت این کیک در بین مردم شده است.کیک مخملی نوع اصلی آن به صورت لایه لایه بوده و لایه های آن را با پنیر خامه ای پوشش می دادند.اما امروزه شما می توانید از باترکریم و خامه فرم گرفته و یا هر کاور دیگری برای تهیه این کیک استفاده کنید.
در زمان های قدیم برای رنگ دادن به خمیر این کیک از چغندر و آب دوغ استفاده می شده است.رنگ اصلی این کیک باید قرمز مایل به قهوه ای باشد و در آخر اینکه ،این کیک در واقع یکی از محصولات کشور امریکاست که از قدیم تهیه می شده است و از محبوبیت خاصی میان مردم این سرزمین برخوردار است.

در ادامه شما را دعوت می کنم تا از صفحه کاپ کیک ولنتاین و کیک هندوانه دیدن فرمایید.

مراحل:

  • گام 1تهیه کیک قرمز مخملی در سه مرحله انجام می شود که به ترتیب به آن ها پرداخته شده است:
  • گام 2مرحله اول ؛ طرز تهیه کیک قرمز مخملی :
  • گام 3فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
  • گام 4شبکه فر را روی ردیف وسط قرار دهید. دو عدد قالب 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • گام 5داخل یک ظرف بزرگ آرد الک شده ، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بذارید.
  • گام 6داخل ظرفی دیگر کره را آنقدر بزنید تا سفید و کرمی شود (با همزن حدود 2 دقیقه).
  • گام 7سپس شکر را به آن اضافه کرده و مجددا آنقدر بزنید تا سبک و کرمی شود (با همزن 3-2 دقیقه).
  • گام 8تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید (یعنی بعد از اضافه کردن هرتخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید).
  • گام 9وانیل را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
  • گام 10داخل ظرفی دیگر ، باترمیلک و رنگ قرمز را خوب مخلوط کنید تا یک مایع قرمز داشته باشید.
  • گام 11اکنون یک سوم آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با دور کُند همزن بزنید
  • گام 12سپس نصف باترمیلک را اضافه کنید و هم بزنید.
  • گام 13مجددا یک سوم دیگر از آرد ، سپس باقی باترمیلک و در آخر نیز باقی مانده آرد را اضافه کنید (بعد از هرمرحله تا حد مخلوط شدن با دور کند همزن یا یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید. یعنی در سه مرحله آرد و دو مرحله باترمیلک را اضافه کنید).
  • گام 14جوش شیرین و سرکه را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و وقتی شروع به حباب زدن کرد به سرعت داخل مخلوط ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
  • گام 15از این قسمت به بعد باید سرعت کارتان را بالا ببرید تا خاصیت جوش شیرین از بین نرود.
  • گام 16مواد را بین دو قالب که از قبل آماده کرده بودید تقسیم کنید سطحشان را صاف کرده و بلافاصله داخل فر بگذارید. ( آماده کردن قالب ها و فر از قبل کاملا ضروری است).
  • گام 17زمان پخت این کیک ها 25 تا 30 دقیقه می باشد ولی می دانید که باید با فرو کردن یه خلال دندان وسط کیک چک کنید که اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است.
  • گام 18پس از آماده شدن ، اجازه دهید کیک ها برای 10 دقیقه کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کنید و مجددا صبر کنید تا کاملا سرد شوند.
  • گام 19چون میخواهیم این کیک را با کرم پنیری تزئین کنیم پس بهتر است آن را برای حداقل یک ساعت داخل فریزر یا چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کار کردن با فیلینگ و فراستیگ راحت تر شود.
  • گام 20حتما برای گذاشتن داخل یخچال با سلفون بپوشانید. میتوانید کیک را از روز قبل درست کرده و بعد تزئین کنید. در این مدت کیک را داخل یخچال نگهداری کنید.
  • گام 21مرحله دوم ؛ طرز تهیه کِرِم چیز فراستینگ
  • گام 22داخل یک ظرف ، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا کاملا نرم شود.
  • گام 23سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا به صورت کرمی شود.
  • گام 24خامه را اضافه و مجددا هم بزنید (فقط یک نکته مهم در اینجا وجود دارد که اگر از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد پس بهتر است خامه را جداگانه بزنید تا کاملا فرم گرفته سپس به کرم پنیر اضافه کنید).
  • گام 25کرم را بچشید و اگر دوست داشتید به آن پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر شود. (مقدار شیرینی آن به شما بستگی دارد. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید فقط از پنیر خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.)
  • گام 26مرحله سوم ؛ اسمبل کردن کیک
  • گام 27با یک چاقوی بزرگ هرکدام از کیک ها را از وسط نصف کرده و وسطشان را با کرم پنیر پر کنید سپس روی هم قرار دهید. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشد که کف قالب بوده است زیرا می خواهیم سطح صافی داشته باشیم. حالا روی همه ی کیک را با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید.

مواد لازم:

  • آرد مخصوص کیک (الک شده) : ½ 2 پیمانه (250 گرم)
  • نمک : ½ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
  • کره جامد که به دمای اتاق رسیده : ½ پیمانه (113 گرم)
  • شکر سفید : ½ و 1 پیمانه (300 گرم)
  • تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
  • وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
  • باترمیلک : 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
  • رنگ خوراکی مایع قرمز : 2 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید : 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای کِرِم پنیری برای فراستینگ
  • پنیر خامه ای که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
  • پنیر ماسکارپونه که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
  • وانیل : 1 قاشق چایخوری عصاره خالص
  • پودر قند : 1 پیمانه (115 گرم)
  • خامه سرد (35-40% چربی) : ½ 1 پیمانه (360 میلی لیتر)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir