کیک رنگین کمان

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان
  • کیک رنگین کمان

توضیحات

کیک رنگین کمان، یکی از خوشمزه ترین و زیباترین کیک هایی می باشد که تجربه درست کردن آن برای یکی بار هم که شده، طعم آن را همیشه در ذهن شما ثابت نگه خواهد داشت. کیک رنگین کمان یک کیک رنگارنگ و متفاوت است که شما می توانید بدون هیچ نوع تزیین خاصی، آن را به شکلی زیبا برای مراسم خود تدارک ببینید و آماده کنید.

در واقع هر نوع کیکی که در منزل و یا مغازه ها و کیک فروشی ها تهیه و آماده می شود به رسم مناسبت خاص و مشخصی که دارد، به صورت های مختلفی تزیین می شود. کیک های عروسی، نامزدی، تولد، دورهمی ها وغیره.

اما کیک هایی که در منزل و توسط کدبانوهای آشپزخانه تهیه و آماده می شود، به عنوان یک عصرانه روز شما را دلپذیر می کند، که معمولاً با تزیینات ساده و یا حتی تکراری مرسوم شده است. علت آن را نیز می توان سادگی آشپزی در خانه، نبود زمان کافی و یا حتی وسایل خاص و مناسب برای تزیین کیک نام برد. اما دلیل این امر هر چه باشد، در مورد کیک رنگین کمان صدق نمی کند.

کیک رنگین کمان با ظاهر خاص و منحصر به فرد خود یک تزیین خاص و درونی با خود دارد که هر کسی با دیدن ظاهر این کیک خاص، هوس خوردن یک برش کوچک از آن را خواهد داشت.برای تهیه کیک رنگین کمان شما باید از رنگ های خوراکی مجاز که در شیرینی فروشی ها و یا مغازه های متناسب با وسایل شیرینی پزی می باشند تهیه کنید و توجه داشته باشید که حتما نوع معتبر آن را تهیه کنید تا خدایی نکرده به مشکل برنخورید.

از انواع دیگر کیک های خاص و خوشمزه می توان به کیک وانیلی با کرم فندق، کیک کاکائویی آلبالویی، کاپ کیک گیلاس، کیک خیس شکلاتی، کیک تمشک و کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس به سراغ تهیه کیک بروید.
  • گام 2آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در کاسه بزرگی بریزید و با ویسک دستی(یا همان همزن دستی) حدود یک دقیقه هم بزنید تا به خوبی مواد با هم مخلوط شوند.
  • گام 3کره نرم شده را در ظرفی بریزید و پودر شکر را به آن اضافه نمایید.
  • گام 4اگر از همزن کاسه ای استفاده می کنید پدال مخصوصرا نصب کنید و مخلوط کره و شکر را بزنید تا کاملا نرم و روشن شود.اگر هم از همزن های کوچک خانگی استفاده می کنید که از پره های مخصوص و نازک این کار استفاده کنید.
  • گام 5از درجه متوسط همزن استفاده نمایید و زمان هم زدن با همزن کاسه ای حدود 5 دقیقه خواهد بود.
  • گام 6اگر از همزن برقی ساده استفاده می کنید حدود 7 دقیقه مخلوط شکر و کره را با سرعت متوسط بزنید تا کاملا نرم شود و رنگ آن نیز روشن گردد.
  • گام 7بعد از اینکه زمان مناسب هم زدن کره و شکر گذشت و مخلوط نرم و روشن حاصل شد باید زرده های تخم مرغ اضافه گردد.
  • گام 8تمام زرده ها به یکباره اضافه می گردد و مجدد مواد زده می شود تا مایه یکدستی حاصل شود.
  • گام 9قبل از زدن مایه تیغه همزن را به خوبی تمیز کنید و تمام مواد چسبیده را جدا کنید و داخل ظرف بیندازید ، سپس زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و با سرعت کم آنقدر مایه را بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • گام 10سپس عصاره وانیل را به شیر پرچرب اضافه کنید.
  • گام 11تمام موادی که به دیواره ظرف و تیغه همزن چسبیده است را جدا نمایید و داخل مواد بیندازید تا کیفیت خمیر یکدست و عالی شود.
  • گام 12با استفاده از یک چنگال عصاره وانیل را با شیر مخلوط کنید ، باید شیر و مواد خشک به مخلوط زده شده اضافه شود اما رعایت نکات مهم در اضافه کردن مواد بسیار مهم است.
  • گام 13پس با دقت بسیار مابقی مراحل را انجام دهید و مواد خشک و شیر وانیلی را به مواد زده شده اضافه کنید.
  • گام 141/3 مواد خشک که به خوبی مخلوط شده بودند را به مواد زده شده داخل ظرف اضافه کنید و با سرعت کم مواد را بزنید تا آردها با مخلوط کره و شکر و تخم مرغ زده شده آمیخته شود.
  • گام 15سپس 1/2 شیر وانیلی شده را اضافه کنید و مجدد با سرعت کم مواد را بزنید تا مخلوط شوند.
  • گام 16مجددا 1/3 دیگر از مواد خشک را اضافه نمایید و با سرعت کم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شوند ، همزن را ثابت کنید و مابقی شیر را اضافه کنید و مجدد مواد را بزنید.
  • گام 17بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر همزن را ثابت کنید و مابقی آرد را بریزید و تمام مواد پاشیده شده اطراف ظرف را جمع کنید و در مرکز مواد بیندازید و مجدد کل مواد را بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  • گام 18مواد باید با سرعت متوسط همزن حدود 3 تا 4 قیقه زده شود تا خمیر یکدستی و بسیار نرمی حاصل شود.
  • گام 19باید موادی که به دیواره ظرف می چسبند نیز برداشته شود و در مرکز خمیر قرار گیرد تا خمیر یکدست شود.
  • گام 20حال که خمیر کیک به دست آمد آن را به تکه های مساوی تقسیم کنید و رنگ های دلخواه را به هر کدام از تکه ها اضافه کنید.
  • گام 21تقریبا 2 کیلو خمیر کیک خواهید داشت که باید به رنگهای رنگین کمان تقسیم و رنگی شود.
  • گام 22کل خمیر کیک را وزن کنید و تقسیم بر شش نمایید ، رنگین کمان می تواند هفت رنگ یا شش رنگ باشد اگر می خواهید تعداد رنگها را کمتر کنید وزن کل خمیر را به تعداد رنگهای مورد نظرتان تقسیم کنید تا وزن خمیر هر رنگ مشخص شود ، اما به هر حال کیک رنگین کمان باید رنگهای رنگین کمانی داشته باشد.
  • گام 23سپس در شش کاسه تمیز مقدار مساوی از خمیر را بریزید.
  • گام 24به تعداد قالبهایی که در دسترس دارید و فضای فرتان گنجایش دارد خمیرهای رنگی تهیه کنید.
  • گام 25حدود یک قاشق چایخوری رنگ ژله ای به خمیر اضافه کنید و با ابزار قنادی خمیر را به خوبی هم بزنید تا رنگ کاملا باز شود.
  • گام 26بعد از اینکه کل خمیر به خوبی رنگ گرفت آن را در قالب آماده شده بریزید.
  • گام 27قالبها را در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید ، اگر فر فضای کافی داشته باشد می توان تا 3 قالب را همزمان در آن گذاشت و 3 عدد کیک رنگی تهیه کرد.
  • گام 28مدت پخت کیک ها حدود 15 دقیقه است چون حجم هر قالب کیک زیاد نیست و یک لایه از کل کیک را تشکیل خواهند داد اما زمانی که سه قالب همزمان در فر قرار می گیرند مدت پخت طولانی تر خواهد بود.
  • گام 29بعد از پختن کیکها قالبها را از فر خارج کنید و حدود 5 دقیقه در دمای محیط بگذارید.
  • گام 30سپس کیک ها را از قالب خارج کرده و روی پایه خنک کننده بگذارید تا 15 دقیقه در دمای محیط داغی خود را از دست بدهند.
  • گام 31سپس هر کیک رنگی را داخل کیسه نایلونی یا سلفون به خوبی بپیچید ، دقت کنید لازم نیست کیک کاملا سرد شود بلکه کمی گرما در درون کیک مانده باشد بهتر است و کیک نرم تری خواهید داشت.
  • گام 32بعد از خارج کردن قالبها و جدا کردن کیک ها از درون قالب باید سری بعد کیک های رنگی را تهیه کنید.
  • گام 33قالبها را بشویید و خشک کنید و مجدد برای پخت کیک آماده نمایید.
  • گام 34مابقی خمیرها را به رنگهای باقی مانده آغشته کنید و مانند سری قبل مراحل پخت را بگذرانید تا شش لایه کیک آماده شود.
  • گام 35در حین پخته شدن کیک ها داخل فر خمیرهایی که در بیرون فر در نوبت پخت قرار دارند را به خوبی با سلفون بپوشانید تا کیفیت آنها حفظ شود.
  • گام 36بعد از آماده شدن تمام لایه های کیک هر لایه را جداگانه با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  • گام 37همان طور که در قسمت نکات هم گفته شد بهتر است خمیر و کیک ها یک روز قبل آماده شده باشند و خامه کشی کیک روز بعد انجام شود.
  • گام 38در زمان آماده سازی کیک رنگین کمان باید خامه قنادی را فرم بدهیم.
  • گام 39ابتدا حدود 1 قاشق سوپخوری خامه فرم گرفته کف ظرف در مرکز بزنید تا لایه کیک به ظرف سرو بچسبد.
  • گام 40لایه بنفش را روی مرکز ظرف تنظیم کنید و روی خامه بگذارید تا به ظرف بچسبد.
  • گام 41کاغذ روغنی ته کیک را بردارید و حدود 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته روی لایه بنفش بمالید.
  • گام 42سپس لایه آبی را روی خامه بگذارید ، دقت داشته باشید لبه های دو لایه کیک رنگی کاملا بر هم منطبق باشد تا کیک صاف و منظم شود.
  • گام 43مجددا روی لایه آبی 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته بریزید و یک لایه خامه ای ایجاد کنید.
  • گام 44اگر می خواهید کیک رنگین کمان ساده داشته باشید و نمی خواهید کیک رنگین کمان سورپرایز تهیه کنید تمام لایه های دیگر را نیز به همین ترتیب روی هم بگذارید و بین هر لایه خامه بزنید.
  • گام 45ترکیب رنگهای رنگین کمان به این ترتیب است: بنفش ، آبی ، سبز ، زرد ، نارنجی و قرمز
  • گام 46سپس روی کیک و تمام سطح اطراف آن را با خامه بپوشانید.
  • گام 47لازم نیست اطراف کیک کاملا صاف شود چون با یک لایه ترافل های رنگی پوشانده خواهد شد. اما اگر می خواهید لایه بیرونی کیک سفید ساده باشد خامه کشی کامل و یک دست انجام دهید.
  • گام 48حالا کیک آماده تزیین نهایی است
  • گام 49در تزیین نهایی کیک رنگین کمان سطح خامه کشی شده اطراف کیک را با ترافل های ریز رنگی بپوشانید تا ظاهر کیک کاملا رنگین کمانی شود و بعد از برش هم رنگین کمان زیبای داخل کیک و لایه های رنگی آن هویدا می شود.
  • گام 50تمام اطراف کیک را با ترافل های رنگی بپوشانید ، ترافل ها می تواند در سایزهای مختلف ریز و ریزتر باشد و همین طور اشکال ترافل ها می تواند رشته های کوتاه ، گرد ، ستاره و قلب هم باشد.
  • گام 51سپس کیک را حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا لایه ها به خوبی فیکس شود و کیک خنک شده و آماده سرو گردد.

مواد لازم:

  • آرد قنادی : 4 و 1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ : 8 عدد
  • بیکینگ پودر : 1و 1/2 قاشق سوپخوری
  • شیر پرچرب : 2 پیمانه
  • نمک ریز : 1 قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل :1 قاشق سوپخوری
  • کره : 350 گرم
  • رنگ خوراکی ژلی : 6 قاشق چایخوری
  • پودر شکر : 3 پیمانه
  • خامه فرم گرفته : 6 پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir